pregleda

Komplet terapeutskih slikovnica - ljutnja - Tatjana Gjurković i Tea Knežević


Cena:
2.640 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Komplet terapeutskih slikovnica - ljutnja" je serija slikovnica namenjenih deci uzrasta 2 i više godina, koje se bave temom ljutnje i emocionalnog razvoja. Autori ovih slikovnica, Tatjana Gjurković i Tea Knežević, pristupaju ovoj temi na način koji pomaže deci da prepoznaju i razumeju svoje emocije ljutnje, kao i da nauče kako da na prihvatljiv način izraze i upravljaju svojom ljutnjom. Uz pomoć jednostavnih i zanimljivih priča o životinjama, deca će imati priliku da se suoče sa situacijama koje izazivaju ljutnju i da nauče kako da reaguju na te emocije. Svaka slikovnica u kompletu takođe sadrži dodatak sa savetima za roditelje, pružajući im smernice kako da bolje razumeju ponašanje svoje dece i kako da im pomognu da razviju veštine suočavanja sa ljutnjom. Komplet se sastoji od četiri slikovnice, svaka sa svojim fokusom na različite načine izražavanja i upravljanja ljutnjom: "Kad je ljut, nilski konjić ujeda" - obrađuje ljutnju koja se manifestuje kroz telesnu aktivnost, kao što su udaranje ili guranje. "Kad je ljuta, veverica ne sluša" - istražuje izražavanje ljutnje kroz ignorisanje ili kršenje postavljenih granica. "Obuzet ljutnjom, zeka se povredio" - bavi se situacijama u kojima se ljutnja izražava kroz samopovređivanje, odnosno autoagresiju. "Kad je ljuta, macu boli stomak" - govori o psihosomatskim tegobama koje mogu proizaći iz potiskivanja ljutnje. Svaka slikovnica ima za cilj da pomogne deci da razumeju, izraze i upravljaju svojim emocijama ljutnje, a roditeljima pruža korisne smernice kako da podrže svoju decu u emocionalnom razvoju.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75475117
"Komplet terapeutskih slikovnica - ljutnja" je serija slikovnica namenjenih deci uzrasta 2 i više godina, koje se bave temom ljutnje i emocionalnog razvoja. Autori ovih slikovnica, Tatjana Gjurković i Tea Knežević, pristupaju ovoj temi na način koji pomaže deci da prepoznaju i razumeju svoje emocije ljutnje, kao i da nauče kako da na prihvatljiv način izraze i upravljaju svojom ljutnjom. Uz pomoć jednostavnih i zanimljivih priča o životinjama, deca će imati priliku da se suoče sa situacijama koje izazivaju ljutnju i da nauče kako da reaguju na te emocije. Svaka slikovnica u kompletu takođe sadrži dodatak sa savetima za roditelje, pružajući im smernice kako da bolje razumeju ponašanje svoje dece i kako da im pomognu da razviju veštine suočavanja sa ljutnjom. Komplet se sastoji od četiri slikovnice, svaka sa svojim fokusom na različite načine izražavanja i upravljanja ljutnjom: "Kad je ljut, nilski konjić ujeda" - obrađuje ljutnju koja se manifestuje kroz telesnu aktivnost, kao što su udaranje ili guranje. "Kad je ljuta, veverica ne sluša" - istražuje izražavanje ljutnje kroz ignorisanje ili kršenje postavljenih granica. "Obuzet ljutnjom, zeka se povredio" - bavi se situacijama u kojima se ljutnja izražava kroz samopovređivanje, odnosno autoagresiju. "Kad je ljuta, macu boli stomak" - govori o psihosomatskim tegobama koje mogu proizaći iz potiskivanja ljutnje. Svaka slikovnica ima za cilj da pomogne deci da razumeju, izraze i upravljaju svojim emocijama ljutnje, a roditeljima pruža korisne smernice kako da podrže svoju decu u emocionalnom razvoju. 75475117 Komplet terapeutskih slikovnica - ljutnja - Tatjana Gjurković i Tea Knežević

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.