pregleda

Slončicu je strah od vikanja i kazne - Tatjana Gjurković i Tea Knežević


Cena:
660 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3170)

98,1% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4531

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Slikovnica `Slončicu je strah od vikanja i kazne`" je delo autora Tatjane Gjurković i Tea Knežević. Ova terapeutska priča se bavi problemom dečjeg straha od kritike, vikanja, burnih reakcija odraslih i kažnjavanja. Kroz priču o slončetu koje se boji ovih situacija, deca mogu prepoznati sopstvenu situaciju i emociju straha koja se može javiti u takvim situacijama. Slikovnica takođe sadrži dodatak sa savetima za roditelje, vaspitače i druge stručnjake u obrazovanju dece kako bi im pomogla da bolje razumeju dečje ponašanje i pruže podršku u suočavanju sa strahom. Priča prati slončeto koje se plaši vikanja i kazne, iako zna da će roditelji uvek biti uz njega. Kroz ovu priču, deca mogu naučiti kako se nositi sa strahom od kritike i kažnjavanja, te kako prevazići svoje strahove uz podršku roditelja. Slikovnica naglašava važnost pružanja emocionalne podrške detetu kako bi se nosilo sa strahom. Strahovi su normalan deo detetovog razvoja, ali je važno da roditelji pruže sigurnost, razumevanje i smirenost kako bi pomogli deci da se nose sa svojim emocijama. Dodatak sa savetima za roditelje pruža dodatne smernice kako se nositi sa dečjim strahovima i kako podržati decu u teškim situacijama.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75475065
"Slikovnica `Slončicu je strah od vikanja i kazne`" je delo autora Tatjane Gjurković i Tea Knežević. Ova terapeutska priča se bavi problemom dečjeg straha od kritike, vikanja, burnih reakcija odraslih i kažnjavanja. Kroz priču o slončetu koje se boji ovih situacija, deca mogu prepoznati sopstvenu situaciju i emociju straha koja se može javiti u takvim situacijama. Slikovnica takođe sadrži dodatak sa savetima za roditelje, vaspitače i druge stručnjake u obrazovanju dece kako bi im pomogla da bolje razumeju dečje ponašanje i pruže podršku u suočavanju sa strahom. Priča prati slončeto koje se plaši vikanja i kazne, iako zna da će roditelji uvek biti uz njega. Kroz ovu priču, deca mogu naučiti kako se nositi sa strahom od kritike i kažnjavanja, te kako prevazići svoje strahove uz podršku roditelja. Slikovnica naglašava važnost pružanja emocionalne podrške detetu kako bi se nosilo sa strahom. Strahovi su normalan deo detetovog razvoja, ali je važno da roditelji pruže sigurnost, razumevanje i smirenost kako bi pomogli deci da se nose sa svojim emocijama. Dodatak sa savetima za roditelje pruža dodatne smernice kako se nositi sa dečjim strahovima i kako podržati decu u teškim situacijama. 75475065 Slončicu je strah od vikanja i kazne - Tatjana Gjurković i Tea Knežević

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.