pregleda

Upoznajte… Svet Jednoroga - Grupa Autora


Cena:
1.424 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3156)

98,18% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4512

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Edukativna knjiga Upoznajte… Svet jednoroga nudi mališanima mogućnost da uče o svetu ovih čudesnih životinja na interaktivan način. Ispod prozorčića nalazi se mnoštvo informacija i novih saznanja koja će vam pomoći da budete pravi mali stručnjaci za jednoroge. Dobro došli u nezaboravnu avanturu! Upoznajte jednoroge i otkrijte kakvu magičnu moć ima njihov rog. Da li možete da pretpostavite gde se igraju noćni jednorozi? Zavirite pod prozorčiće ove divno ilustrovane knjige i otkrijte pregršt zanimljivosti o čudesnom svetu jednoroga.

Lično preuzimanje je moguće u Sremčici.
Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70556869
Edukativna knjiga Upoznajte… Svet jednoroga nudi mališanima mogućnost da uče o svetu ovih čudesnih životinja na interaktivan način. Ispod prozorčića nalazi se mnoštvo informacija i novih saznanja koja će vam pomoći da budete pravi mali stručnjaci za jednoroge. Dobro došli u nezaboravnu avanturu! Upoznajte jednoroge i otkrijte kakvu magičnu moć ima njihov rog. Da li možete da pretpostavite gde se igraju noćni jednorozi? Zavirite pod prozorčiće ove divno ilustrovane knjige i otkrijte pregršt zanimljivosti o čudesnom svetu jednoroga. 70556869 Upoznajte… Svet Jednoroga - Grupa Autora

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.