pregleda

Auto sedište Nania


Cena:
5.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

markiz10 (24)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 36

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Boja: Crna
Do (kg): 0-18 kg
Proizvođač: Nania

Auto sedište Nania. Made in France. U jako dobrom stanju, korišćeno svega oko godinu dana. Nema isofix kopče, ali se zato veoma brzo i jednostavno montira i fiksira pomoću pojasa. Veoma stabilno i čvrsto kada se fiksira. Mana su relativno kratki kaiševi, pa se malo teže vezuje kada dete nosi zimsku jaknu. Zato ga je najbolje koristiti za dete do 5-6 godina. Malo je kabasto, pa ga ne bih slao poštom. Moguća lična dostava za Beograd i okolinu.

Lično preuzimanje moguće na Novom Beogradu (Paviljoni).
Besplatna dostava moguća za Beograd i okolinu

Predmet: 76458473
Auto sedište Nania. Made in France. U jako dobrom stanju, korišćeno svega oko godinu dana. Nema isofix kopče, ali se zato veoma brzo i jednostavno montira i fiksira pomoću pojasa. Veoma stabilno i čvrsto kada se fiksira. Mana su relativno kratki kaiševi, pa se malo teže vezuje kada dete nosi zimsku jaknu. Zato ga je najbolje koristiti za dete do 5-6 godina. Malo je kabasto, pa ga ne bih slao poštom. Moguća lična dostava za Beograd i okolinu. 76458473 Auto sedište Nania

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.