pregleda

Nespresso Vertuo Next White aparat za kafu


Cena:
18.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

JoLily98 (65)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 67

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: DeLonghi
Tip: Za espreso

Aparat je kao nov, razlog prodaje je taj što nam ne odgovaraju njegove dimenzije za novu kuhinju. Kupljen u Švedskoj, korišćen je svega nekoliko puta. Uz aparat smo dobili 12 različitih kapsula, skoro sve smo isprobali i više ih nismo kupovali, od tada je vraćen u kutiju i odložen jer nema mesta u novoj kuhinji. Preostale kapsule takođe dobijate. Zadovoljni smo aparatom, kupili bismo Vertuo takođe, ali manjih dimenzija. Pravi nekoliko različitih vrsta kafe, zavisno od korišćene kapsule. Sve informacije o aparatu možete pronaći na Nespresso sajtu ili mi se možete obratiti ukoliko imate pitanja.

Dostavu plaća kupac! Roba se šalje nakon uplate! Dostava važi samo za teritoriju Srbije. Potrudiću se uvek da što bolje obezbedim paket, ali ne odgovaram za moguća oštećenja prilikom transporta! Lična preuzimanja nisu moguća!
Pogledajte još:
https://www.kupindo.com/Clan/JoLily98/SpisakPredmeta

Predmet: 77557329
Aparat je kao nov, razlog prodaje je taj što nam ne odgovaraju njegove dimenzije za novu kuhinju. Kupljen u Švedskoj, korišćen je svega nekoliko puta. Uz aparat smo dobili 12 različitih kapsula, skoro sve smo isprobali i više ih nismo kupovali, od tada je vraćen u kutiju i odložen jer nema mesta u novoj kuhinji. Preostale kapsule takođe dobijate. Zadovoljni smo aparatom, kupili bismo Vertuo takođe, ali manjih dimenzija. Pravi nekoliko različitih vrsta kafe, zavisno od korišćene kapsule. Sve informacije o aparatu možete pronaći na Nespresso sajtu ili mi se možete obratiti ukoliko imate pitanja. 77557329 Nespresso Vertuo Next White aparat za kafu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.