pregleda besplatna dostava

UVEX Respiratorna maska FFP3 D


Cena:
2.890 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

biznetdoo (254)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 285

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Samooblikujuća FFP-3 zaštitna maska za disanje sa integrisanim ventilom i fiksiranim telom maske, napravljenim od Uvex Safety. Novi, poboljšan dizajn ove FFP-3 samooblikujuće maske, povezane sa mekom zaptivnom ivicom, čini je veoma udobnom za nošenje dok štiti korisnika. Ove respiratorne maske za lice su pogodne za rukovanje sa CMR lekovima (npr. citostaticima, virostaticima, itd.), biološkim agensima i virusima.   Veličina univerzalna   Zaštitna maska za disanje sa integrisanim klimatskim prečistačem i čvrstim oblikom tela proizvedena od strane UVEKS Safeti će vam ponuditi optimalnu zaštitu od čestica i aerosola. Poseban oblik i optimizovani dizajn FFP3 maske za pola lica zajedno sa mekim zaptivačem za lice čine ga vrlo udobnim za nošenje, kao i pružajući optimalnu zaštitu. Takođe, minimalni otpor disanja zajedno sa integrisanim ventilom za izdisanje povećava faktor udobnosti za nosioca maske. Testirano i sertifikovano u skladu sa Uredbom o privatnim proizvodima (EU) 2016/425. Karakteristike: -          Lična zaštitna oprema kategorije III (OZO) u skladu sa Uredbom o privatnoj zaštiti (EU) 2016/425 -          Provereno i sertifikovano FFP3 polu maska za filtriranje čestica EN 149 -          Zadržavanje kapaciteta najmanje 99% -          Protiv prašine, dima, aerosola i aerosola -          Ventil samnjuje otpor pri izdisaju -          Ergonomski oblikovan -          Pogodno za CMR lekove -          Može se nositi u kontinuitetu do 8 sati (nije primenljivo na citostatike) -          Preporučuje se za zaštitu protiv Meksičkog gripa (koji se takođe naziva svinjski grip) - grupa orthomiko virusa, npr. virus A / H1N1 i njegove varijante, kao i virus ptičjeg gripa (H5N1) Takođe je pogodno za zaštitu od antraksa i sličnih bioloških sredstava.

Besplatna isporuka na Vašu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu u Beogradu.

Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun i ovlašćenu garanciju.
Na tehničke proizvode, garancija je minimum 2 godine. Za pojedine mobilne telefone i televizore, gazancija je i do 5 godina.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE PORUDŽBINE.

Plaćanje:
- Gotovinski
- Platnim karticama
- Pouzećem
- Preko računa
- Čekovima Građana

Mogućnost plaćanja na 12 rata BEZ KAMATE,
čekovima građana ili platnim karticama Banca Intesa.

Predmet: 59583051
Samooblikujuća FFP-3 zaštitna maska za disanje sa integrisanim ventilom i fiksiranim telom maske, napravljenim od Uvex Safety. Novi, poboljšan dizajn ove FFP-3 samooblikujuće maske, povezane sa mekom zaptivnom ivicom, čini je veoma udobnom za nošenje dok štiti korisnika. Ove respiratorne maske za lice su pogodne za rukovanje sa CMR lekovima (npr. citostaticima, virostaticima, itd.), biološkim agensima i virusima.   Veličina univerzalna   Zaštitna maska za disanje sa integrisanim klimatskim prečistačem i čvrstim oblikom tela proizvedena od strane UVEKS Safeti će vam ponuditi optimalnu zaštitu od čestica i aerosola. Poseban oblik i optimizovani dizajn FFP3 maske za pola lica zajedno sa mekim zaptivačem za lice čine ga vrlo udobnim za nošenje, kao i pružajući optimalnu zaštitu. Takođe, minimalni otpor disanja zajedno sa integrisanim ventilom za izdisanje povećava faktor udobnosti za nosioca maske. Testirano i sertifikovano u skladu sa Uredbom o privatnim proizvodima (EU) 2016/425. Karakteristike: -          Lična zaštitna oprema kategorije III (OZO) u skladu sa Uredbom o privatnoj zaštiti (EU) 2016/425 -          Provereno i sertifikovano FFP3 polu maska za filtriranje čestica EN 149 -          Zadržavanje kapaciteta najmanje 99% -          Protiv prašine, dima, aerosola i aerosola -          Ventil samnjuje otpor pri izdisaju -          Ergonomski oblikovan -          Pogodno za CMR lekove -          Može se nositi u kontinuitetu do 8 sati (nije primenljivo na citostatike) -          Preporučuje se za zaštitu protiv Meksičkog gripa (koji se takođe naziva svinjski grip) - grupa orthomiko virusa, npr. virus A / H1N1 i njegove varijante, kao i virus ptičjeg gripa (H5N1) Takođe je pogodno za zaštitu od antraksa i sličnih bioloških sredstava. 59583051 UVEX Respiratorna maska FFP3 D

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.