pregleda

Gemei trimer za bradu i sisanje profesionalni (novo)


Cena:
2.599 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Nova Pazova,
Stara Pazova
Prodavac

milicamia1 (812)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 893

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: Ostalo
Tip: Trimer

Ovo je sve samo ne klasični trimer za bradu. Firma gemei je na jako dobrom glasu kad je kvalitet u pitanju. Ovaj trimer je dovoljno da uzmete u ruku i da po osecaju vidite da je rec o jako kvalitetnom trimeru. Na sebi ima displej koji prikazuje koliko je baterija napunjena. Odnosno, koliko vam je jos vremena preoatalo da šišate ili se brijete. Naravno, trimer moze biti na kablu a mozete koristitibi njegovu bateriju. U setu dobijate češljeve raznih veličina. Pored šišanja, možete ga koristiti da sredite bradu. Izuzetan kvalitet zaista.

Svi predmeti iz ponude su novi i nekorisceni.

Predmet: 52132001
Ovo je sve samo ne klasični trimer za bradu. Firma gemei je na jako dobrom glasu kad je kvalitet u pitanju. Ovaj trimer je dovoljno da uzmete u ruku i da po osecaju vidite da je rec o jako kvalitetnom trimeru. Na sebi ima displej koji prikazuje koliko je baterija napunjena. Odnosno, koliko vam je jos vremena preoatalo da šišate ili se brijete. Naravno, trimer moze biti na kablu a mozete koristitibi njegovu bateriju. U setu dobijate češljeve raznih veličina. Pored šišanja, možete ga koristiti da sredite bradu. Izuzetan kvalitet zaista. 52132001 Gemei trimer za bradu i sisanje profesionalni (novo)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.