pregleda besplatna dostava

OSNOVE RELOADINGA


Cena:
1.290 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Despotovac,
Despotovac
Prodavac

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Jezik: Srpski
Oblast: Uputstva i priručnici

Praktikum OSNOVE RELOADINGA koncipiran je kao prirucnik koji potpuno neupucene uvodi u svet rucnog punjenja municije sa metalnim caurama (karabine/pistolje). Autor je nastojao da jednostavno i razumljiv nacin,tekstom i ilustrativno,citaocu predstavi sve neophodne radnje i tako postupno objasni sve najvaznije operacije u reloadingu. Posebna paznja posvecuje se edukaciji koja se pre svega fokusira na bezbednost operatora i neophodne Zakonske propise. Praktikum sadrzi 46 str i odstampan je na veoma kvalitetnom papiru.

Zainteresovani za kupovinu poslati email na:
aleksandar.aleksa.miletic@gmail.com

Predmet: 77176189
Praktikum OSNOVE RELOADINGA koncipiran je kao prirucnik koji potpuno neupucene uvodi u svet rucnog punjenja municije sa metalnim caurama (karabine/pistolje). Autor je nastojao da jednostavno i razumljiv nacin,tekstom i ilustrativno,citaocu predstavi sve neophodne radnje i tako postupno objasni sve najvaznije operacije u reloadingu. Posebna paznja posvecuje se edukaciji koja se pre svega fokusira na bezbednost operatora i neophodne Zakonske propise. Praktikum sadrzi 46 str i odstampan je na veoma kvalitetnom papiru. 77176189 OSNOVE RELOADINGA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.