pregleda

Duplikat - Sandra Braun


Cena:
1.139 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3181)

98,16% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4543

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzbudljiva priča „Duplikat“, autorke Sandre Braun, vas uvodi u svet opasnih obmana, političkih intriga i neočekivane ljubavi. Kada TV reporterka Ejveri Danijels doživi avionsku nesreću u Dalasu, ni ne sluti da će se naći u lavirintu pogrešnih identiteta. Preživela pad mlaznjaka, Ejveri je pogrešno identifikovana kao Kerol, šarmantna i glamurozna supruga budućeg senatora i člana moćne teksaške dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg je njeno lice preoblikovao u Kerolino, a dok leži u bolnici pod tuđim identitetom, otkriva zaveru koja uključuje ubistvo njenog zavetovanog supruga. Dok se zagrcnuto suočava sa pogubljenjem svoje prave ličnosti, Ejveri je suočena sa izazovima života druge žene, dok istovremeno pokušava da zaštiti čoveka u koga se zaljubila. U moru laži i opasnosti, Ejveri će morati da donese hrabre odluke koje će je dovesti do granica sopstvene hrabrosti i rizika. „Duplikat“ je vrhunski roman koji kombinuje intrigu, strast i akciju u nezaboravnoj priči o samootkrivanju, hrabrosti i ljubavi. Sandra Braun nas uvlači u vrtlog neočekivanih preokreta i tajni, ostavljajući nas bez daha do poslednje stranice. Nabavite svoj primerak ovog napetog romana „Duplikat“ i zakoračite u svet intrige i otkrivanja, gde svaka stranica skriva novu tajnu, a svaki lik krije svoj mračni i svetli deo duše."

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75207329
Uzbudljiva priča „Duplikat“, autorke Sandre Braun, vas uvodi u svet opasnih obmana, političkih intriga i neočekivane ljubavi. Kada TV reporterka Ejveri Danijels doživi avionsku nesreću u Dalasu, ni ne sluti da će se naći u lavirintu pogrešnih identiteta. Preživela pad mlaznjaka, Ejveri je pogrešno identifikovana kao Kerol, šarmantna i glamurozna supruga budućeg senatora i člana moćne teksaške dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg je njeno lice preoblikovao u Kerolino, a dok leži u bolnici pod tuđim identitetom, otkriva zaveru koja uključuje ubistvo njenog zavetovanog supruga. Dok se zagrcnuto suočava sa pogubljenjem svoje prave ličnosti, Ejveri je suočena sa izazovima života druge žene, dok istovremeno pokušava da zaštiti čoveka u koga se zaljubila. U moru laži i opasnosti, Ejveri će morati da donese hrabre odluke koje će je dovesti do granica sopstvene hrabrosti i rizika. „Duplikat“ je vrhunski roman koji kombinuje intrigu, strast i akciju u nezaboravnoj priči o samootkrivanju, hrabrosti i ljubavi. Sandra Braun nas uvlači u vrtlog neočekivanih preokreta i tajni, ostavljajući nas bez daha do poslednje stranice. Nabavite svoj primerak ovog napetog romana „Duplikat“ i zakoračite u svet intrige i otkrivanja, gde svaka stranica skriva novu tajnu, a svaki lik krije svoj mračni i svetli deo duše." 75207329 Duplikat - Sandra Braun

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.