pregleda

Umbro Scotland `90/92 Football Training Jacket Vintage


Cena:
9.999 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 56
Boja: Šarena
Veličina (USA): XL
Materijal: Ostalo
Sadrži: Gornji deo
Proizvođač: UMBRO

ORIGINAL gornji deo trenerke marke UMBRO.KOLEKCIONARSKI PRIMERAK.donesene iz ciriha.BEZ TRAGOVA NOSENJA-skoro MINT stanje.pun naziv.Umbro Scotland `90/92 Training Jacket Vintage 90`Football Sportswear.ukucate ovo na netu i izaci ce cene i ponuda-samo jedna u ponudi i ona je 163 dolara u losem stanju sa pokvarenim rajsfeslusom.GARANTUJEM ZA ORIGINALNOST I STANJE.moze licno na uvid pre kupovine.vintage model.kombinacija teget i zute boje.na krajevima rukava i u struku jaka ranfla.kopca se zipom ciji je potezac brendiran-slikano.napred desno vezeni znak brenda a levo vezeni grb skotske fudbalske asocijacije.nazad ispod kragne vezena oznaka reprezentacije u teget boji.napravljena od kombinacije materijala:vecina je od jakog glatkog materijala-kao trenerke NBA timova.zuti materijal je kao suskav,a plavo beli pamucni.slikana i unutrasnjost kragne.u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima.deklarisana velicina XL.cela duzina bez kragne 72cm,poluobim pazuha 69cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 74831009
ORIGINAL gornji deo trenerke marke UMBRO.KOLEKCIONARSKI PRIMERAK.donesene iz ciriha.BEZ TRAGOVA NOSENJA-skoro MINT stanje.pun naziv.Umbro Scotland `90/92 Training Jacket Vintage 90`Football Sportswear.ukucate ovo na netu i izaci ce cene i ponuda-samo jedna u ponudi i ona je 163 dolara u losem stanju sa pokvarenim rajsfeslusom.GARANTUJEM ZA ORIGINALNOST I STANJE.moze licno na uvid pre kupovine.vintage model.kombinacija teget i zute boje.na krajevima rukava i u struku jaka ranfla.kopca se zipom ciji je potezac brendiran-slikano.napred desno vezeni znak brenda a levo vezeni grb skotske fudbalske asocijacije.nazad ispod kragne vezena oznaka reprezentacije u teget boji.napravljena od kombinacije materijala:vecina je od jakog glatkog materijala-kao trenerke NBA timova.zuti materijal je kao suskav,a plavo beli pamucni.slikana i unutrasnjost kragne.u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima.deklarisana velicina XL.cela duzina bez kragne 72cm,poluobim pazuha 69cm. vise slika na kup.prod. 74831009 Umbro Scotland `90/92 Football Training Jacket Vintage

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.