pregleda

Fila postavljena trenerka, original


Cena:
550 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 36
Veličina (USA): Nepoznata
Boja: Siva
Sadrži: Donji deo
Proizvođač: Fila
Materijal: Poliester

Korišćena postavljena tamno siva Fila trenerka, original kao i sve moje stvari. Oznaka velicine M. U struku je sirok lastis tako da je okvirno mogu nositi osobe kroz 2-3 broja ( zavisi da li Vam odgovara da je nosite na struku ili nize na bokovima). Jedina mana joj je `ostecenje` na znaku i oko znaka, kao posledica koriscenja pegle ( fotografisano). Sirina u struku 33cm, duzina 91-92cm, dubina napred 26cm, unutranja duzina nogavice 68cm. Izrađena od izuzetno laganog poliesterskog materijala, postava ugodna mrezasta (ne opterecuje).

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 59063619
Korišćena postavljena tamno siva Fila trenerka, original kao i sve moje stvari. Oznaka velicine M. U struku je sirok lastis tako da je okvirno mogu nositi osobe kroz 2-3 broja ( zavisi da li Vam odgovara da je nosite na struku ili nize na bokovima). Jedina mana joj je `ostecenje` na znaku i oko znaka, kao posledica koriscenja pegle ( fotografisano). Sirina u struku 33cm, duzina 91-92cm, dubina napred 26cm, unutranja duzina nogavice 68cm. Izrađena od izuzetno laganog poliesterskog materijala, postava ugodna mrezasta (ne opterecuje). 59063619 Fila postavljena trenerka, original

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.