pregleda

Ženska torba if


Stara cena

1.450

din
-10%
Cena:
1.305 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Šarena
Proizvođač: Ostalo
Nošenje: Kombinovano
Materijal: PVC
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Ženska torba cvetnog dezena da odlično očuvana bez ikakvih znakova oštećenja.Torba ima dve pregrade i jedan džep unutra sa cipzarom je zakopčavanje je gore sa metalnom kopčom.Dimenzije:širina dole 32cm da,širina gore 30cm, visina 25cm.Torba ima ručku (30cm),koja je imitacija zmijske kože,takav je i kaiš (bordo boje)isto imitacija zmijske kože dužine 120cm,širine 4.Sa prednje i zadnje strane je taj cvetni dezen na svetlo bež podlozi.


Predmet: 76183657
Ženska torba cvetnog dezena da odlično očuvana bez ikakvih znakova oštećenja.Torba ima dve pregrade i jedan džep unutra sa cipzarom je zakopčavanje je gore sa metalnom kopčom.Dimenzije:širina dole 32cm da,širina gore 30cm, visina 25cm.Torba ima ručku (30cm),koja je imitacija zmijske kože,takav je i kaiš (bordo boje)isto imitacija zmijske kože dužine 120cm,širine 4.Sa prednje i zadnje strane je taj cvetni dezen na svetlo bež podlozi. 76183657 Ženska torba if

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.