pregleda

Ženska torba Mohito


Cena:
850 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Nošenje: Kombinovano
Proizvođač: Mohito
Materijal: PVC
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Ženska torba poznatog brenda Mohito.Lepa i praktična.Dosta je velika i prostrana ,a opet elegantna ,onako kao lakiranje je .Unutrašnjost je u stvari kao još jedna manja torba koja je spojena sa magnetom gore.Ima dva džepa unutra jedan sa cipzarom jedan bez . Dimenzije su širina 38cm,visina torbe je 25 cm.Može da se nosi sa ručkama kao ručna torba dužina ručki je 38cm a može i sa kaišem preko ramena standardne dužine oko 120cm.


Predmet: 76177009
Ženska torba poznatog brenda Mohito.Lepa i praktična.Dosta je velika i prostrana ,a opet elegantna ,onako kao lakiranje je .Unutrašnjost je u stvari kao još jedna manja torba koja je spojena sa magnetom gore.Ima dva džepa unutra jedan sa cipzarom jedan bez . Dimenzije su širina 38cm,visina torbe je 25 cm.Može da se nosi sa ručkama kao ručna torba dužina ručki je 38cm a može i sa kaišem preko ramena standardne dužine oko 120cm. 76177009 Ženska torba Mohito

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.