pregleda

Ženska kožna torbica


Cena:
500 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Siva
Proizvođač: Ostalo
Nošenje: Kombinovano
Materijal: Koža
Vrsta: Torbica
Tip: Ženski

Ženska kožna torbica, proizvedena u Italiji, sive boje i sa reljefnim radom kao tačkice ispupčene. Torbica se zatvara sa cipzarom unutra ima pregradu, a spolja ima jedan džep sa cipzarom. Dimenzije su širina dole 20cm,gore 16cm i visina jev16cm. Kaiš 130cm i ne mome da se skračuje Možete da ga skinete i stavite lanac. Torbica je odlično očuvana, postava nije baš kao nova pošto je svetla, nije pocepana, ali se vidi da je nošena.


Predmet: 73199773
Ženska kožna torbica, proizvedena u Italiji, sive boje i sa reljefnim radom kao tačkice ispupčene. Torbica se zatvara sa cipzarom unutra ima pregradu, a spolja ima jedan džep sa cipzarom. Dimenzije su širina dole 20cm,gore 16cm i visina jev16cm. Kaiš 130cm i ne mome da se skračuje Možete da ga skinete i stavite lanac. Torbica je odlično očuvana, postava nije baš kao nova pošto je svetla, nije pocepana, ali se vidi da je nošena. 73199773 Ženska kožna torbica

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.