pregleda

Zenska torba Zara


Cena:
750 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (394)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 654

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Nošenje: Kombinovano
Materijal: PVC
Vrsta: Torba
Proizvođač: Zara
Tip: Ženski

Zenska torba poznatog brenda Zara,odlicno ocuvana kao nova.Torba je manje velicine kao rucna torbica,ima dve rucke za nosenje u ruci ne moze preko ramena kratke su za to i ima ovaj kais na slici kraci malo taj sareni i ima jos jedan crni oivicen sa crvenim on se stavlja na mesto ovih rucki ,skinu se rucke i stavi se kais,isteje sirine kao i rucke.Dimenzije torbe:sirina dole 23cm,gore 33cm.Dno :22×15cm.Rucke duzine 39cm.Kais ovaj sareni:75cm,ovaj drugi 110cm.Isto izgleda kao rucke.Sa strane imaju kao dva dzepa unutra kma jedan dzepic i kopcanje je na magnet gore.


Predmet: 66776697
Zenska torba poznatog brenda Zara,odlicno ocuvana kao nova.Torba je manje velicine kao rucna torbica,ima dve rucke za nosenje u ruci ne moze preko ramena kratke su za to i ima ovaj kais na slici kraci malo taj sareni i ima jos jedan crni oivicen sa crvenim on se stavlja na mesto ovih rucki ,skinu se rucke i stavi se kais,isteje sirine kao i rucke.Dimenzije torbe:sirina dole 23cm,gore 33cm.Dno :22×15cm.Rucke duzine 39cm.Kais ovaj sareni:75cm,ovaj drugi 110cm.Isto izgleda kao rucke.Sa strane imaju kao dva dzepa unutra kma jedan dzepic i kopcanje je na magnet gore. 66776697 Zenska torba Zara

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.