pregleda

Bang & Olufsen


Cena:
27.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Jagodina,
Jagodina
Prodavac

sestricina (9)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 10

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Rezolucija: Ostalo
Proizvođač: Ostalo
EAN/UPC: Ostalo
Dijagonala ekrana: 28 inča
Tip: CRT

Продајем телевизор ЦРТ Бенг и Олуфсен модел Beovision Avant 28 (made in Denmark) дијагонале 71цм, са даљинским управљачем. ТВ је тамно зелене боје и у исправном је стању. Модел телевизора је са уграђеним видео-рекордером. Екран није у реду у смислу да даје слику у зеленој боји, био је и покушај поправке али без успеха. Даљински управљач је исправан са дисплејем који не ради (такав је дошао уз ТВ). Видео рекордер, мислим да није у реду јер при покушају репродукције није било ефекта. Можда је нека ситница која би требало да се замени јер кад се убаци касета нормално је прихвати и чује се механизам како ради али се ништа не дешава. Механизам за избацивање касете не ради. Што се озвучења тиче то је на баш добром нивоу и потпуно исправно. Углавном то је то. Слику коју сам поставио преузео сам са интернета само да се зна о каквом се моделу ради. Заинтересованим купцима послаћу слике на мејл који ми претходно буде достављен. Можете ме контактирати радним данима у времену од 17-21сат, а викендом од 10-21сат. У условима продаје сам навео да купљену робу достављам искључиво курирском службом постекспрес док за овај случај важи и лично преузимање због тежине самог уређаја.

* за овај случај начин слања је у договору са купцем.
-робу која је купљена достављам искључиво преко курирске склужбе Постекспрес без обзира на локацију купца, односи се само на Србију.
-робу која је купљена плаћа купац поузећем плус трошкове доставе Постекспреса.

Predmet: 30355085
Продајем телевизор ЦРТ Бенг и Олуфсен модел Beovision Avant 28 (made in Denmark) дијагонале 71цм, са даљинским управљачем. ТВ је тамно зелене боје и у исправном је стању. Модел телевизора је са уграђеним видео-рекордером. Екран није у реду у смислу да даје слику у зеленој боји, био је и покушај поправке али без успеха. Даљински управљач је исправан са дисплејем који не ради (такав је дошао уз ТВ). Видео рекордер, мислим да није у реду јер при покушају репродукције није било ефекта. Можда је нека ситница која би требало да се замени јер кад се убаци касета нормално је прихвати и чује се механизам како ради али се ништа не дешава. Механизам за избацивање касете не ради. Што се озвучења тиче то је на баш добром нивоу и потпуно исправно. Углавном то је то. Слику коју сам поставио преузео сам са интернета само да се зна о каквом се моделу ради. Заинтересованим купцима послаћу слике на мејл који ми претходно буде достављен. Можете ме контактирати радним данима у времену од 17-21сат, а викендом од 10-21сат. У условима продаје сам навео да купљену робу достављам искључиво курирском службом постекспрес док за овај случај важи и лично преузимање због тежине самог уређаја. 30355085 Bang &;;;; Olufsen

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.