pregleda

Stara grejalica na petrolej (kerozin)


Stara cena

5.500

din
-10%
Cena:
4.950 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

vivi (594)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 800

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Ovo je mala prenosna grejalica, made in France, namenjena, pre svega, kamperima, ribolovcima i drugima koji uzivaju u prirodi. Da na pomenem, kao iza svaku petrolejsku grejalicu, nije pozeljno duze vremena koristiti je u zatvorenoj prostoriji. U rezervoar staje 1,5 litara petroleja. Kapacitet grejanja, kako stoji na nalepnici, je 600 Kcal/h, sto bi bilo oko 2500 BTu/h ili oko 0,75kW.

Licno preuzimanje ili slanje jednom od navedenih kurirskih sluzbi. Uplata na racun pre slanja. Troskove transporta snosi kupac.

Predmet: 38213571
Ovo je mala prenosna grejalica, made in France, namenjena, pre svega, kamperima, ribolovcima i drugima koji uzivaju u prirodi. Da na pomenem, kao iza svaku petrolejsku grejalicu, nije pozeljno duze vremena koristiti je u zatvorenoj prostoriji. U rezervoar staje 1,5 litara petroleja. Kapacitet grejanja, kako stoji na nalepnici, je 600 Kcal/h, sto bi bilo oko 2500 BTu/h ili oko 0,75kW. 38213571 Stara grejalica na petrolej (kerozin)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.