pregleda

GOOL! Album džins nalepnica fudbalskih klubova RETKO!!!


Cena:
14.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Užice,
Užice
Prodavac

safa75 (507)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 3126

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Sport: Fudbal Klubovi
Godina: 1978
Popunjenost : Nije skroz popunjen
Detaljno stanje: Vrlo dobro

GOOL! časopis iz 70-ih posvećen domaćem (ex-YU) i svetskom fudbalu, brojni članci, intervjui, statistike, u ovom izdanju iz 1978 uz časopis je u sredini kako specijalni dodatak povodom SP u Argentini išao i album za džins nalepnice amblema tadašnjih najboljih svetskih i domaćih klubova, same nalepnice štampane na džinsu (teksasu), izuzetno kvalitetne i retke, kao i sam časopis i album. Zbog starosti i kvaliteta papira, ovaj časopis i album nisu u mint stanju, ali su vrlo dobro očuvani za svoje godine, recimo za 4/4+. U sam album ide 133 nalepnice od kojih je zalepljeno 102, što znači da je više od 2/3 popunjen, tačnije 77%. Od 31 nalepnice koje nedostaju, iz albuma je ranije odlepljeno njih 14 i na njihova mesta je stavljen papir kako se listovi ne bi lepili jedan za drugi, kad se zalepe nove ništa se neće primećivati. Ako nekome treba neka sličica po potrebi odlepljujem iz albuma i cena je 200 dinara/komad.

Plaćanje pre slanja.

Predmet: 36032671
GOOL! časopis iz 70-ih posvećen domaćem (ex-YU) i svetskom fudbalu, brojni članci, intervjui, statistike, u ovom izdanju iz 1978 uz časopis je u sredini kako specijalni dodatak povodom SP u Argentini išao i album za džins nalepnice amblema tadašnjih najboljih svetskih i domaćih klubova, same nalepnice štampane na džinsu (teksasu), izuzetno kvalitetne i retke, kao i sam časopis i album. Zbog starosti i kvaliteta papira, ovaj časopis i album nisu u mint stanju, ali su vrlo dobro očuvani za svoje godine, recimo za 4/4+. U sam album ide 133 nalepnice od kojih je zalepljeno 102, što znači da je više od 2/3 popunjen, tačnije 77%. Od 31 nalepnice koje nedostaju, iz albuma je ranije odlepljeno njih 14 i na njihova mesta je stavljen papir kako se listovi ne bi lepili jedan za drugi, kad se zalepe nove ništa se neće primećivati. Ako nekome treba neka sličica po potrebi odlepljujem iz albuma i cena je 200 dinara/komad. 36032671 GOOL! Album džins nalepnica fudbalskih klubova RETKO!!!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.