pregleda

ЏУНГЛА. Сликовница расклапалица


Cena:
1.490 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Књиге за најмлађе често садрже бројне интерактивне елементе, па се могу сматрати и књигом и играчком. Идеалне су за развијање позитивног односа према књизи, као и за учење и усвајање првих појмова. Ова сликовница-расклапалица намењена је читаоцима најмлађег узраста. Међу расклопљеним детаљима на страницама ове прелепе сликовнице деца ће имати прилику да виде како се мајмун љуља, змија гмиже, папагај лети, крокодил шкљоца зубима, или како се тигар баца у напад.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58891323
Књиге за најмлађе често садрже бројне интерактивне елементе, па се могу сматрати и књигом и играчком. Идеалне су за развијање позитивног односа према књизи, као и за учење и усвајање првих појмова. Ова сликовница-расклапалица намењена је читаоцима најмлађег узраста. Међу расклопљеним детаљима на страницама ове прелепе сликовнице деца ће имати прилику да виде како се мајмун љуља, змија гмиже, папагај лети, крокодил шкљоца зубима, или како се тигар баца у напад. 58891323 ЏУНГЛА. Сликовница расклапалица

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.