pregleda

Невероватна прича о џиновској крушци


Cena:
1.760 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

„Невероватна прича о џиновској крушци“ сликовница је намењена предшколцима и млађим основцима, коју је написао и илустровао Јакоб Мартин Стрид, вишеструко награђивани дански писац и илустратор. Невероватна прича о џиновској крушци почиње у Сунцограду, дивном граду крај мора, у којем су скоро сви становници срећни и задовољни. Они имају само два проблема – први је то што је градоначелник чика Јера нестао, а други то што је Квист, градоначелников заменик, вечито нерасположен и љут. Мачак Мичо и слон Себастијан, главни јунаци, највише воле да проводе дане читајући новине и пецајући. Живот је тако текао својим мирним током све док у луци нису упецали боцу с писмом упућеним баш њима. Осим тог писма, које им је с Тајанственог острва послао градоначелник, у боци се налазила и малена кутија са семеном. Требало га је посадити… Баш тада почиње узбудљива авантура двојице другара и њихових суграђана – професора Глукозе и доктора Лулогрица из Атомског института.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58890635
„Невероватна прича о џиновској крушци“ сликовница је намењена предшколцима и млађим основцима, коју је написао и илустровао Јакоб Мартин Стрид, вишеструко награђивани дански писац и илустратор. Невероватна прича о џиновској крушци почиње у Сунцограду, дивном граду крај мора, у којем су скоро сви становници срећни и задовољни. Они имају само два проблема – први је то што је градоначелник чика Јера нестао, а други то што је Квист, градоначелников заменик, вечито нерасположен и љут. Мачак Мичо и слон Себастијан, главни јунаци, највише воле да проводе дане читајући новине и пецајући. Живот је тако текао својим мирним током све док у луци нису упецали боцу с писмом упућеним баш њима. Осим тог писма, које им је с Тајанственог острва послао градоначелник, у боци се налазила и малена кутија са семеном. Требало га је посадити… Баш тада почиње узбудљива авантура двојице другара и њихових суграђана – професора Глукозе и доктора Лулогрица из Атомског института. 58890635 Невероватна прича о џиновској крушци

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.