pregleda

Opasan savez - Dženika Koen


Cena:
1.044 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3231)

97,86% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4609

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Roman "Opasan savez" vodi čitaoca u svet viktorijanskog društva, gde mlada ledi Viktorija Aston suočava se s teškim izborom kako bi spasila svoju porodicu od propasti. Ledi Viktorija Aston, uprkos svom idiličnom životu, suočava se sa izazovima nakon što otkrije da je njen zet izdajnik. Da bi izbegla finansijski kolaps, Viki mora da se uda, ali izbor nije lak. Između šarmantnog gospodina Karmajkla, nekadašnjeg prijatelja Toma Šerborna i pažljivog, ali sumnjivog gospodina Silbija, Viki mora da donese odluku koja će oblikovati ne samo njenu budućnost, već i sudbinu njene porodice. Dok se bori s ovim dilemama, Viki se oslanja na mudrosti iz romana Džejn Ostin, ali ni najbolji romani ne mogu je pripremiti za misteriozne nesreće koje se oko nje dešavaju. Dok se pokušava nositi sa svim tim izazovima, Viki se suočava s pitanjima koja prete da promene sve što je mislila da zna o ljubavi, prijateljstvu i izdaji. "Opasan savez" je uzbudljiv viktorijanski roman koji kombinuje elemente romantične priče, drame i misterije, nudeći čitaocima uzbudljivo putovanje kroz svet tajni, intriga i neuzvraćenih ljubavi.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 77106701
Roman "Opasan savez" vodi čitaoca u svet viktorijanskog društva, gde mlada ledi Viktorija Aston suočava se s teškim izborom kako bi spasila svoju porodicu od propasti. Ledi Viktorija Aston, uprkos svom idiličnom životu, suočava se sa izazovima nakon što otkrije da je njen zet izdajnik. Da bi izbegla finansijski kolaps, Viki mora da se uda, ali izbor nije lak. Između šarmantnog gospodina Karmajkla, nekadašnjeg prijatelja Toma Šerborna i pažljivog, ali sumnjivog gospodina Silbija, Viki mora da donese odluku koja će oblikovati ne samo njenu budućnost, već i sudbinu njene porodice. Dok se bori s ovim dilemama, Viki se oslanja na mudrosti iz romana Džejn Ostin, ali ni najbolji romani ne mogu je pripremiti za misteriozne nesreće koje se oko nje dešavaju. Dok se pokušava nositi sa svim tim izazovima, Viki se suočava s pitanjima koja prete da promene sve što je mislila da zna o ljubavi, prijateljstvu i izdaji. "Opasan savez" je uzbudljiv viktorijanski roman koji kombinuje elemente romantične priče, drame i misterije, nudeći čitaocima uzbudljivo putovanje kroz svet tajni, intriga i neuzvraćenih ljubavi. 77106701 Opasan savez - Dženika Koen

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.