pregleda

Ljubavne priče iz Kazablanke - Fiona Valpi


Cena:
1.044 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,1% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

" Ljubavne priče iz Kazablanke " od Fione Valpi nas uvodi u neobičan grad sa bogatom istorijom i dubokim emocijama. Kroz priču o dvema izgubljenim dušama smeštenim u različite vremenske periode, ova knjiga istražuje teme nade, ljubavi i izlaska iz senke prošlosti. Priča počinje u Maroku 1941. godine, kada dvanaestogodišnja devojčica Žozi i njena porodica beže od nacističke okupacije u Francuskoj. Stižu u Kazablanku, gde se suočavaju sa izazovima, ali i pronalaze svetlost u svakodnevnim čudesima ovog grada. Sedamdeset godina kasnije, druga izgubljena duša, Zoi, dolazi u Kazablanku u potrazi za novim početkom. Kroz neočekivanu vezu sa dnevnikom Žozine mladosti, Zoi otkriva paralele između njihovih života i postepeno počinje da razume svoje novo okruženje i svoje sopstvene unutrašnje bitke. "Ljubavne priče iz Kazablanke" nudi duboku emocionalnu vezu sa likovima, istražujući njihove unutrašnje borbe i traženje smisla u turbulentnim vremenima. Kroz preplitanje prošlosti i sadašnjosti, knjiga istražuje teme kao što su gubitak, prihvatanje i transformacija. Fiona Valpi vešto gradi svet očaravajućeg Maroka i likova koji su u njemu zaglavili, nudeći čitaocima priču koja će ih ganuti i inspirisati.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 77106661
" Ljubavne priče iz Kazablanke " od Fione Valpi nas uvodi u neobičan grad sa bogatom istorijom i dubokim emocijama. Kroz priču o dvema izgubljenim dušama smeštenim u različite vremenske periode, ova knjiga istražuje teme nade, ljubavi i izlaska iz senke prošlosti. Priča počinje u Maroku 1941. godine, kada dvanaestogodišnja devojčica Žozi i njena porodica beže od nacističke okupacije u Francuskoj. Stižu u Kazablanku, gde se suočavaju sa izazovima, ali i pronalaze svetlost u svakodnevnim čudesima ovog grada. Sedamdeset godina kasnije, druga izgubljena duša, Zoi, dolazi u Kazablanku u potrazi za novim početkom. Kroz neočekivanu vezu sa dnevnikom Žozine mladosti, Zoi otkriva paralele između njihovih života i postepeno počinje da razume svoje novo okruženje i svoje sopstvene unutrašnje bitke. "Ljubavne priče iz Kazablanke" nudi duboku emocionalnu vezu sa likovima, istražujući njihove unutrašnje borbe i traženje smisla u turbulentnim vremenima. Kroz preplitanje prošlosti i sadašnjosti, knjiga istražuje teme kao što su gubitak, prihvatanje i transformacija. Fiona Valpi vešto gradi svet očaravajućeg Maroka i likova koji su u njemu zaglavili, nudeći čitaocima priču koja će ih ganuti i inspirisati. 77106661 Ljubavne priče iz Kazablanke - Fiona Valpi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.