pregleda

Moje aveti - Gvendolin Rajli


Cena:
1.199 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Gvendolin Rajli, darovita književnica, otvara vrata jedinstvenom svetu svojih junaka u knjizi "Moje Aveti". Ovaj roman istražuje složene dinamike porodice i pitanja koja nas prate tokom celog života - kako se uklapamo u priču u kojoj smo rođeni, da li ikada možemo izaći iz nje, ili je možda samo nastavljamo bez obzira na sve? Priča otkriva duboke tajne iz detinjstva kroz dijalog između majke i ćerke, koje su nekada bile čvrsto povezane, ali su sada razdvojene vremenom i životom. Ćerka postavlja pitanja koja bude mračne uspomene iz prošlosti, dok majka, sa svojom neumoljivom odlučnošću, pokušava ponovno ući u ćerkin život i osvojiti svoje mesto u njenom novom domu. Pitanje ostaje: Da li će joj biti dozvoljeno da pređe prag ili je možda oduvek bila prisutna unutra? Ova knjiga je delikatna mešavina ozbiljnosti i duhovitosti. Gvendolin Rajli maestralno gradi likove, postavljajući ih u svakodnevne situacije i zaplete međusobnih odnosa. Njeni dijalozi su duhoviti, ali istovremeno nose duboku emotivnu težinu. Kroz ovu priču, Rajli istražuje složene i često kontradiktorne aspekte ljudskih odnosa i nudi nam uvid u duboke i često zamršene tajne koje nas vežu za naše porodične korene. "Moje Aveti" je knjiga koja vas će vas istovremeno nasmejati i dirnuti. Njena sposobnost da oživi likove i prepozna ključne trenutke u ljudskim interakcijama čini je izuzetnom i nezaboravnom. Ova knjiga je duboka refleksija o životu, porodici i tajnama koje nas prate kroz sve faze našeg postojanja.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75785585
Gvendolin Rajli, darovita književnica, otvara vrata jedinstvenom svetu svojih junaka u knjizi "Moje Aveti". Ovaj roman istražuje složene dinamike porodice i pitanja koja nas prate tokom celog života - kako se uklapamo u priču u kojoj smo rođeni, da li ikada možemo izaći iz nje, ili je možda samo nastavljamo bez obzira na sve? Priča otkriva duboke tajne iz detinjstva kroz dijalog između majke i ćerke, koje su nekada bile čvrsto povezane, ali su sada razdvojene vremenom i životom. Ćerka postavlja pitanja koja bude mračne uspomene iz prošlosti, dok majka, sa svojom neumoljivom odlučnošću, pokušava ponovno ući u ćerkin život i osvojiti svoje mesto u njenom novom domu. Pitanje ostaje: Da li će joj biti dozvoljeno da pređe prag ili je možda oduvek bila prisutna unutra? Ova knjiga je delikatna mešavina ozbiljnosti i duhovitosti. Gvendolin Rajli maestralno gradi likove, postavljajući ih u svakodnevne situacije i zaplete međusobnih odnosa. Njeni dijalozi su duhoviti, ali istovremeno nose duboku emotivnu težinu. Kroz ovu priču, Rajli istražuje složene i često kontradiktorne aspekte ljudskih odnosa i nudi nam uvid u duboke i često zamršene tajne koje nas vežu za naše porodične korene. "Moje Aveti" je knjiga koja vas će vas istovremeno nasmejati i dirnuti. Njena sposobnost da oživi likove i prepozna ključne trenutke u ljudskim interakcijama čini je izuzetnom i nezaboravnom. Ova knjiga je duboka refleksija o životu, porodici i tajnama koje nas prate kroz sve faze našeg postojanja. 75785585 Moje aveti - Gvendolin Rajli

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.