pregleda

Ponoćne uspomene - Sidni Šeldon


Cena:
1.044 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

"Ponoćne uspomene" - Sidni Šeldon "Ponoćne uspomene" je triler Sidnija Šeldona koji istražuje tajne, ljubav i osvetu u atmosferi misterije i napetosti. Glavni lik, Ketrin Daglas, suočava se sa tragedijom i gubi sećanja na svoju prošlost. Krijući se u udaljenom grčkom manastiru, ona nastoji da izgradi novi život za sebe. Međutim, njena prošlost je tama koja je progoni, posebno kada se suoči sa Konstantinom Demirisom, harizmatičnim grčkim brodovlasnikom koji je ubio njenog muža i koji sada gaji samo jednu želju - osvetu. Dok se radnja odvija u blistavim metropolama posleratne Evrope, Demiris priprema svoj poslednji čin osvete, želeći da zatre svaki trag opasne tajne koju samo Ketrin zna. Ova priča puna intrige, sukoba i tajanstvenosti vodi čitaoca kroz lavirinte prošlosti i sadašnjosti, dok se protagonisti bore sa svojim unutrašnjim demonima i spoljnim pretnjama. Knjiga "Ponoćne uspomene" je izrađena u mekom povezu, ima 296 strana, autor je Sidni Šeldon . Težina je 0.4 kg. Ponoćne uspomene cena Cena knjige Ponoćne uspomene je 934,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70578853
"Ponoćne uspomene" - Sidni Šeldon "Ponoćne uspomene" je triler Sidnija Šeldona koji istražuje tajne, ljubav i osvetu u atmosferi misterije i napetosti. Glavni lik, Ketrin Daglas, suočava se sa tragedijom i gubi sećanja na svoju prošlost. Krijući se u udaljenom grčkom manastiru, ona nastoji da izgradi novi život za sebe. Međutim, njena prošlost je tama koja je progoni, posebno kada se suoči sa Konstantinom Demirisom, harizmatičnim grčkim brodovlasnikom koji je ubio njenog muža i koji sada gaji samo jednu želju - osvetu. Dok se radnja odvija u blistavim metropolama posleratne Evrope, Demiris priprema svoj poslednji čin osvete, želeći da zatre svaki trag opasne tajne koju samo Ketrin zna. Ova priča puna intrige, sukoba i tajanstvenosti vodi čitaoca kroz lavirinte prošlosti i sadašnjosti, dok se protagonisti bore sa svojim unutrašnjim demonima i spoljnim pretnjama. Knjiga "Ponoćne uspomene" je izrađena u mekom povezu, ima 296 strana, autor je Sidni Šeldon . Težina je 0.4 kg. Ponoćne uspomene cena Cena knjige Ponoćne uspomene je 934,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. 70578853 Ponoćne uspomene - Sidni Šeldon

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.