pregleda

Zmaj i ždral - Aleksandar Tešić


Cena:
1.100 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3170)

98,09% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4531

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Zmaj i ždral" je prvi od dva romana o Milošu Obiliću, inspirisan srpskom mitologijom i predanjima. Ovaj roman može se posmatrati i kao uvod u trilogiju "Kosingas", jer u njemu susrećemo likove koji se kasnije pojavljuju u trilogiji, ali istovremeno može funkcionisati kao zaseban roman. Priča počinje legendom o čuvarima Koplja svetog Georgija i bici na Crnom kamenu 1187. godine, a zatim nas uvodi u glavnu radnju koja prati mitsko rođenje Miloša Obilića. Knjiga obuhvata poslednjih deset godina vladavine cara Dušana, kao i prvih deset godina Miloševog života na Dušanovom dvoru. Paralelno se prate dve priče - o odrastanju Miloša i intrigantnim događajima koji su obeležili Dušanovu vladavinu i doveli do njegove nasilne smrti. Autor, Aleksandar Tešić, osim što nas uvodi u bajkoviti svet srednjovekovne Srbije, istražuje i kontroverzne događaje iz života cara Dušana Silnog. Postavljajući pitanja i pružajući odgovore, potkrepljuje ih spiskom literature koja je korišćena kao materijal za roman, dok neka pitanja ostavlja na mašti - svojoj i čitaoca. "Zmaj i ždral" je delo koje će privući ljubitelje kvalitetne književnosti svojom intrigantnom pričom i dubokim temama.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70578669
"Zmaj i ždral" je prvi od dva romana o Milošu Obiliću, inspirisan srpskom mitologijom i predanjima. Ovaj roman može se posmatrati i kao uvod u trilogiju "Kosingas", jer u njemu susrećemo likove koji se kasnije pojavljuju u trilogiji, ali istovremeno može funkcionisati kao zaseban roman. Priča počinje legendom o čuvarima Koplja svetog Georgija i bici na Crnom kamenu 1187. godine, a zatim nas uvodi u glavnu radnju koja prati mitsko rođenje Miloša Obilića. Knjiga obuhvata poslednjih deset godina vladavine cara Dušana, kao i prvih deset godina Miloševog života na Dušanovom dvoru. Paralelno se prate dve priče - o odrastanju Miloša i intrigantnim događajima koji su obeležili Dušanovu vladavinu i doveli do njegove nasilne smrti. Autor, Aleksandar Tešić, osim što nas uvodi u bajkoviti svet srednjovekovne Srbije, istražuje i kontroverzne događaje iz života cara Dušana Silnog. Postavljajući pitanja i pružajući odgovore, potkrepljuje ih spiskom literature koja je korišćena kao materijal za roman, dok neka pitanja ostavlja na mašti - svojoj i čitaoca. "Zmaj i ždral" je delo koje će privući ljubitelje kvalitetne književnosti svojom intrigantnom pričom i dubokim temama. 70578669 Zmaj i ždral - Aleksandar Tešić

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.