pregleda

Rođena u vatri - Nora Roberts


Cena:
854 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,1% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

U online Knjižari Sigma možete pronaći knjigu "Rođena u vatri" autorke Nore Roberts, prva knjiga u trilogiji o tri sestre s prelepog pejzaža daleke Irske. Glavna junakinja, Megi Konkenon, je temperamentna i talentovana mlada umetnica koja stvara izuzetne skulpture od stakla. Njena dela nisu samo predmeti lepote već odražavaju i njenu suštinsku prirodu. Kada jedan čovek, Dablinski galerista Rogan Svini, poseti Megin studio, i pored njihovih različitih svetova, među njima će se razviti snažna privlačnost. Rogan će odlučiti da pomogne Megi u izgradnji njenog karijere, dok će Megi, s druge strane, pronaći u njemu podršku i ljubav koja će joj pomoći da zaceli rane iz prošlosti. Ova emotivna i uzbudljiva priča o umetnosti, ljubavi i otkrivanju sopstvenog identiteta sigurno će vas privući i držati zainteresovanim od prvog do poslednjeg poglavlja. Nabavite svoj primerak "Rođene u vatri" i uronite u svet Megi Konkenon i njenih nezaboravnih avantura.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70555685
U online Knjižari Sigma možete pronaći knjigu "Rođena u vatri" autorke Nore Roberts, prva knjiga u trilogiji o tri sestre s prelepog pejzaža daleke Irske. Glavna junakinja, Megi Konkenon, je temperamentna i talentovana mlada umetnica koja stvara izuzetne skulpture od stakla. Njena dela nisu samo predmeti lepote već odražavaju i njenu suštinsku prirodu. Kada jedan čovek, Dablinski galerista Rogan Svini, poseti Megin studio, i pored njihovih različitih svetova, među njima će se razviti snažna privlačnost. Rogan će odlučiti da pomogne Megi u izgradnji njenog karijere, dok će Megi, s druge strane, pronaći u njemu podršku i ljubav koja će joj pomoći da zaceli rane iz prošlosti. Ova emotivna i uzbudljiva priča o umetnosti, ljubavi i otkrivanju sopstvenog identiteta sigurno će vas privući i držati zainteresovanim od prvog do poslednjeg poglavlja. Nabavite svoj primerak "Rođene u vatri" i uronite u svet Megi Konkenon i njenih nezaboravnih avantura. 70555685 Rođena u vatri - Nora Roberts

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.