pregleda

More uspomena - Fiona Valpi


Cena:
1.139 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,1% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Od vetrovitog ostrva Re do krševitih brda Škotske, ova nezaboravna i dirljiva priča pripoveda nam o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Svaka porodica ima svoje tajne, ali Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon, pripovedajući joj svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Dok su istraživali peščane plaže i kristalno čiste vode ostrva, Ela je prvi put u životu iskusila potpunu slobodu. Ali rat baca senku na sve: Ela mora da se vrati u Škotsku, gde se pridružuje dobrovoljcima i sreće očaravajućeg Angusa. U tom novom svetu, ona oseća da se sve više i više udaljava od devojke kakva je bila tog leta na ostrvu Re. Da li će ikada uspeti da se vrati? I da li želi to? Mnogo godina kasnije, u Elinom moru uspomena, Kendra će saznati dugo čuvane porodične tajne, ali i pronaći drugu šansu za sebe.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70552309
Od vetrovitog ostrva Re do krševitih brda Škotske, ova nezaboravna i dirljiva priča pripoveda nam o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Svaka porodica ima svoje tajne, ali Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon, pripovedajući joj svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Dok su istraživali peščane plaže i kristalno čiste vode ostrva, Ela je prvi put u životu iskusila potpunu slobodu. Ali rat baca senku na sve: Ela mora da se vrati u Škotsku, gde se pridružuje dobrovoljcima i sreće očaravajućeg Angusa. U tom novom svetu, ona oseća da se sve više i više udaljava od devojke kakva je bila tog leta na ostrvu Re. Da li će ikada uspeti da se vrati? I da li želi to? Mnogo godina kasnije, u Elinom moru uspomena, Kendra će saznati dugo čuvane porodične tajne, ali i pronaći drugu šansu za sebe. 70552309 More uspomena - Fiona Valpi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.