pregleda

Komplet plinska boca + kamp rešo eurocamping + grill ti


Cena:
9.506 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Gasiks_prodavnica (284)

93,33% pozitivnih ocena

Pozitivne: 433

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Radi na: Gas

Plinska boca od 3kg Plinsak boca od 3 kg je standardna kamp boca sa unutrašnjim navojem. Uz pomoć odgovarajućih priključaka, na ovu plinsku bocu se mogu instalirati: kamp gorionici, lampe, grejalice, regulator pritiska sa crevom (koje može da poveže bocu sa šporetom, brenerom, rešoom itd.) -Spoljašnji prečnik 220mm -Visina 270mm -Debljina zida 1,9mm -Zapremina 7,5l -Masa 4kg Grill liveni tiganj Liveni gusani (tučani) gril tiganj. Savršen je za roštilj kod kuće na šporetu ili rešou, kao i u prirodi. Zbog kvalitetnog gusa iz koga je izliven i svoje rebraste površine, mnogi ga smatraju prenosivom roštilj pločom. Pogodan je za sve vrste šporeta, može se koristiti i direktno na žaru, kao i u rerni. Trpi velike temperature i hrana se na njemu ne lepi. Tiganj je lak za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se osuši, potrebno je nauljiti ga. Karakteristike proizvoda: Dimenzije ploče: 22×22 cm Ručica: 17 cm Težina: 1,6 kg * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om.


Predmet: 68841529
Plinska boca od 3kg Plinsak boca od 3 kg je standardna kamp boca sa unutrašnjim navojem. Uz pomoć odgovarajućih priključaka, na ovu plinsku bocu se mogu instalirati: kamp gorionici, lampe, grejalice, regulator pritiska sa crevom (koje može da poveže bocu sa šporetom, brenerom, rešoom itd.) -Spoljašnji prečnik 220mm -Visina 270mm -Debljina zida 1,9mm -Zapremina 7,5l -Masa 4kg Grill liveni tiganj Liveni gusani (tučani) gril tiganj. Savršen je za roštilj kod kuće na šporetu ili rešou, kao i u prirodi. Zbog kvalitetnog gusa iz koga je izliven i svoje rebraste površine, mnogi ga smatraju prenosivom roštilj pločom. Pogodan je za sve vrste šporeta, može se koristiti i direktno na žaru, kao i u rerni. Trpi velike temperature i hrana se na njemu ne lepi. Tiganj je lak za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se osuši, potrebno je nauljiti ga. Karakteristike proizvoda: Dimenzije ploče: 22×22 cm Ručica: 17 cm Težina: 1,6 kg * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om. 68841529 Komplet plinska boca + kamp rešo eurocamping + grill ti

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.