pregleda

Atomske navike - Džejms Klir


Cena:
1.210 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Atomske navike" - Džejms Klir "Atomske navike" je knjiga autora Džejmsa Klira, jednog od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika. Ova knjiga nudi dokazani okvir za poboljšanje svakodnevnih navika, bez obzira na vaše ciljeve. Autor otkriva praktične strategije koje će vas naučiti kako da formirate dobre navike, kako da se oslobodite loših navika i kako da ovladate malim navikama koje vode do izvanrednih rezultata. U knjizi ćete naučiti kako da napravite vreme za nove navike, prevaziđete nedostatak motivacije i volje, oblikujete svoje okruženje kako biste olakšali postizanje uspeha, te kako da se vratite na pravi put kada skrenete sa kursa. "Atomske navike" menjaju način na koji razmišljate o napretku i uspehu, pružajući vam alate i strategije koje su vam potrebne za transformaciju vaših navika. Bez obzira da li želite ostvariti sportske uspehe, promeniti industriju u kojoj radite ili jednostavno postići lične ciljeve kao što su prestanak pušenja, gubitak težine ili smanjenje stresa, ova knjiga vam pruža sistem koji će vam pomoći da postignete te promene. Autor naglašava da problem nije u vama, već u vašem sistemu promene. Loše navike se ponavljaju zato što imate pogrešan sistem. Knjiga vam pruža dokazane metode kako biste podigli nivo svojih ciljeva i dostigli nove visine u ostvarivanju željenih promena u vašem životu. Knjiga "Džejms Klir" je izrađena u mekom povezu, ima 267 strana, autor je Džejms Klir . Težina je 0.45 kg. Atomske navike cena Cena knjige Atomske navike je 1210,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70563105
"Atomske navike" - Džejms Klir "Atomske navike" je knjiga autora Džejmsa Klira, jednog od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika. Ova knjiga nudi dokazani okvir za poboljšanje svakodnevnih navika, bez obzira na vaše ciljeve. Autor otkriva praktične strategije koje će vas naučiti kako da formirate dobre navike, kako da se oslobodite loših navika i kako da ovladate malim navikama koje vode do izvanrednih rezultata. U knjizi ćete naučiti kako da napravite vreme za nove navike, prevaziđete nedostatak motivacije i volje, oblikujete svoje okruženje kako biste olakšali postizanje uspeha, te kako da se vratite na pravi put kada skrenete sa kursa. "Atomske navike" menjaju način na koji razmišljate o napretku i uspehu, pružajući vam alate i strategije koje su vam potrebne za transformaciju vaših navika. Bez obzira da li želite ostvariti sportske uspehe, promeniti industriju u kojoj radite ili jednostavno postići lične ciljeve kao što su prestanak pušenja, gubitak težine ili smanjenje stresa, ova knjiga vam pruža sistem koji će vam pomoći da postignete te promene. Autor naglašava da problem nije u vama, već u vašem sistemu promene. Loše navike se ponavljaju zato što imate pogrešan sistem. Knjiga vam pruža dokazane metode kako biste podigli nivo svojih ciljeva i dostigli nove visine u ostvarivanju željenih promena u vašem životu. Knjiga "Džejms Klir" je izrađena u mekom povezu, ima 267 strana, autor je Džejms Klir . Težina je 0.45 kg. Atomske navike cena Cena knjige Atomske navike je 1210,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. 70563105 Atomske navike - Džejms Klir

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.