pregleda

ARITMETIKA i ALGEBRA-Močnik-Hajman- 1909 Bg.


Cena:
250 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

discus47 (2742)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 3569

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: 1909
ISBN: dalje.
Oblast: Matematika
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Štampano u državnoj štampariji Kraljevine Srbije - Beograd- 1909 god. autori. Močnik - Hajman : ARITMETIKA I ALGEBRA sa zbirkom zadataka za više razrede srednjih škola, Knjiga je sa vidljivim oštećenjima od upotrebe: Hrbat je veoma iskrzan, kartonske korice izlizane zbog čega se slabije vidi tekst naslova , nedostaje naslovni podlistak pa je prva stranica u knjizi : sadržaj. Na desetek lista u knjizi ima tragova pisanih grafitnom olovkom .

Troškove slanja snosi kupac i nisu uključeni u cenu predmeta. ovo se ne odnosi na opciju ličnog preuzimanja.
LIČNO PREUZIMANJE: - Na mojoj adresi / Na Autokomandi / Izpred pošte Dušanovac (Ustanička - autobusi 25, 26, 17, 30, 31) UZ PRETHODNI DOGOVOR, najradije telefonom. Moguće i na drugim lokacijama.

Predmet: 33022793
Štampano u državnoj štampariji Kraljevine Srbije - Beograd- 1909 god. autori. Močnik - Hajman : ARITMETIKA I ALGEBRA sa zbirkom zadataka za više razrede srednjih škola, Knjiga je sa vidljivim oštećenjima od upotrebe: Hrbat je veoma iskrzan, kartonske korice izlizane zbog čega se slabije vidi tekst naslova , nedostaje naslovni podlistak pa je prva stranica u knjizi : sadržaj. Na desetek lista u knjizi ima tragova pisanih grafitnom olovkom . 33022793 ARITMETIKA i ALGEBRA-Močnik-Hajman- 1909 Bg.

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.