pregleda

(Не) питај ме како сам


Cena:
590 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Ова књига намењена је свим младим читаоцима тинејџерског узраста и може им пружити подршку и открити им да нису једини, сами и напуштени у својим борбама у свету који их окружује, а оне старије подсетиће на то да су свакој младости, ма колико бунтовна била, ипак потребне подршка и помоћ одраслих на путу сазревања. У форми кратких записа, готово дневничких цртица, непозната лица, младићи и девојке, по аутодиктату пишу о свом унутрашњем свету. Иако без имена и презимена, сведени на своју суштину, записи су ипак препознатљиви, блиски и животни. Иза свих тих записа и интимних исповести младих људи стоји ауторка Ивана Лукић. Посматрајући са стране, али и сасвим близу њиховом свету, она с нескривеним симпатијама и разумевањем говори њиховим гласом о дилемама пред којима се налазе.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58889159
Ова књига намењена је свим младим читаоцима тинејџерског узраста и може им пружити подршку и открити им да нису једини, сами и напуштени у својим борбама у свету који их окружује, а оне старије подсетиће на то да су свакој младости, ма колико бунтовна била, ипак потребне подршка и помоћ одраслих на путу сазревања. У форми кратких записа, готово дневничких цртица, непозната лица, младићи и девојке, по аутодиктату пишу о свом унутрашњем свету. Иако без имена и презимена, сведени на своју суштину, записи су ипак препознатљиви, блиски и животни. Иза свих тих записа и интимних исповести младих људи стоји ауторка Ивана Лукић. Посматрајући са стране, али и сасвим близу њиховом свету, она с нескривеним симпатијама и разумевањем говори њиховим гласом о дилемама пред којима се налазе. 58889159 (Не) питај ме како сам

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.