pregleda

NOVI SAMERHIL - Aleksandar Nil


Cena:
625 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

midgum (1214)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 1462

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2000.
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Knjiga Novi Samerhil sadrži Nilov pogled na pedeset godina rukovođenja pionirskom samoupravnom slobodnom školom Samerhil. Aleksander Saterlend Nil imao je trideset sedam godina kada je 1921. osnovao svoju školu. Među prosvetnim pionirima izdvajao se po tome što je bio više zaokupljen “psihologijom” nego “obrazovanjem”. Osnovao je najstariju samoupravnu školu na svetu koju je smatrao terapeutskom školom za normalnu decu. Cilj je bio da se detinjstvo i rana mladost iskoriste za potpuno emocionalno sazrevanje i razvijanje ličnosti. Tvrd povez, 339 strana; NOVI SAMERHIL - Aleksandar Saterlend Nil, Kairos Sremski Karlovci 2000.

Ako niste sigurni u kupovinu, PRVO POŠALJITE PORUKU.
UPLATITE na račun kod Poštanske štedionice: 200-124692180-05
Obavestite me kupindo/limundo porukom da je uplata izvršena, a ja ću Vas obavestiti o prijemu novca i o slanju pošiljke. Za sve detalje možete pozvati na mobilni koji je dat u podacima. NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO! NE ŠALJEM slike impresuma, sadržaja, prve strane, dela tekst i sl. NE DAJEM popust na POPUST.



Predmet: 72512993
Knjiga Novi Samerhil sadrži Nilov pogled na pedeset godina rukovođenja pionirskom samoupravnom slobodnom školom Samerhil. Aleksander Saterlend Nil imao je trideset sedam godina kada je 1921. osnovao svoju školu. Među prosvetnim pionirima izdvajao se po tome što je bio više zaokupljen “psihologijom” nego “obrazovanjem”. Osnovao je najstariju samoupravnu školu na svetu koju je smatrao terapeutskom školom za normalnu decu. Cilj je bio da se detinjstvo i rana mladost iskoriste za potpuno emocionalno sazrevanje i razvijanje ličnosti. Tvrd povez, 339 strana; NOVI SAMERHIL - Aleksandar Saterlend Nil, Kairos Sremski Karlovci 2000. 72512993 NOVI SAMERHIL - Aleksandar Nil

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.