pregleda

Polica za knjige


Cena:
16.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Organizovani transport
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Strpljenbor (507)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 1323

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Podna

Stilizovana samostojeća podna polica za knjige od drveta (konstrukcija). Police su od univera obložene kvalitetnim furnirom. Visina 193 cm, širina 90,5 cm, dubina tj. širina polica 33,5 cm. Jedna polica je fiksna (mislim da je od drveta) dok su četiri police samostalne tj. mogu se pomerati na željenu visinu. Sa zadnje strane se može postaviti lesonit, koji sam skinuo, ali je sačuvan.Veoma lep detalj u kući ili stanu. Dugo već stoji neupotrebljen, jer mi je žao da prodam, ali nam ne odgovara po stilu u novom ambijentu.

Račun u Erste banci br. 340-32378845-68. Nakon uplate
obavestite me sms ili kupindo porukom. Troškove slanja snosi kupac. Ne šaljem van Srbije.

Predmet: 60659317
Stilizovana samostojeća podna polica za knjige od drveta (konstrukcija). Police su od univera obložene kvalitetnim furnirom. Visina 193 cm, širina 90,5 cm, dubina tj. širina polica 33,5 cm. Jedna polica je fiksna (mislim da je od drveta) dok su četiri police samostalne tj. mogu se pomerati na željenu visinu. Sa zadnje strane se može postaviti lesonit, koji sam skinuo, ali je sačuvan.Veoma lep detalj u kući ili stanu. Dugo već stoji neupotrebljen, jer mi je žao da prodam, ali nam ne odgovara po stilu u novom ambijentu. 60659317 Polica za knjige

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.