pregleda

Srecno krstenje peskir frotir 70x140cm


Cena:
1.200 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Svilajnac,
Svilajnac
Prodavac

Fancycebence (276)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 369

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bela
Dimenzije: 70x140cm

Srecno krstenje peskir sa vezom 500g
Dimenzija:70x140cm
Sastav:100% pamuk
Odrzavanje:60*C,sme se prati i peglati
Mogucnost veza po vasem izboru na peskiru ili dimenzija peskira po vasoj meri.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓!!!!!!PRE PORUDZBINE MOLIMO VAS KONTAKTIRAJTE NAS RADI PROVERE ROBE DA LI JE NA STANJU!!!!!!!!!!NE SNOSIMO ODGOVORNOST I TROSKOVE AKO KUPITE ARTIKAL BEZ PREDHODNOG INFORMISANJA DA LI JE NA STANJU!!!
***KUPCIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA I BEZ OCENA POTRAZUJEMO PRVO UPLATU PA SLANJE KUPLJENIH ARTIKALA!!! Prilikom citanja nasih uslova i pritiskom na dugme kupi odmah smatra se da ste pristali na pravila naseg poslovanja!!!!↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Mogucnost kupovine materijala na metar-upit obavezno!!!
Mogucnost usluznog sivenja po vasim merama ili drugim dimenzijama,u razlicitim vrstima materijala,bojama,dodavanja dugmadi,lastisa,rajsfertslusa-upit obavezno!!!
Mogucnot izarade jastuka po vasim zeljenim dimenzijama i punjenjima-upit obavezno!!!

Od kupaca ocekujemo da nam odgovore u sto kracem roku u vezi nacina slanja(troskove transporta snosi kupac osim ako je naznaceno na artiklu da je besplatna dostava) u narednih 3 dana nakon licitacije u protivnom predmet se vraca na licitaciju ili kupovinu(po zakonu kupinda i ocena za takvo poslovanje)pogledajte i ostale predmete https://www.kupindo.com/MojKupindo/Prodajem
za vise info poruka preko kupinda hvala :)
!!!Kupcima koji imaju negativne ocene,zahtevamo prvo uplatu na racun pa zatim slanje posiljke!!!
-Paket saljemo vam Post Expressom zbog sigurnosti da ce vam paket stici na vreme i neostecen,paket pakujemo debljim najlonom kako se nebi ostetio u samom transportu...
-Ne snosimo odgovornost ako kupite artikal pre provere da li je na stanju(stime postupamo prema pravilima kupinda i kupac snosi troskove provizije kupinda jer pri svakom kliku na kupi nama se naplacuje provizija stoga ne prihvatamo izvinjenje vec kupac moze sneti troskove ili ocenjuje se negativnom ocenom!!!
-Garancija ako je naznacena smatra se da garantujemo da je artikal stigao neostecen osim ako postexpres osteti prilikom prenosa ,u ispravnom stanju,da je po opisu koji je naznacen pri prodaji tj kupovini,da se odrzava po opisu artikla ili po deklaraciji na samome artiklu.
-Garancija ne primenjuje se ako se artikal osteti prilikom transporta od prodavca do kupca,ako se kupcu ne svidja artikal a pritom je pritisnuo oznaku kupi ili je dobio artikal pa promenio misljenje!!!
-U slucaju da kupite artikal a ne svidi vam se moze se postici uzajmani dogovor da kupac snosi troskove povratka robe i za odredjeni iznos koji je kupio da zameni za drugi artikal o njegovom trosku ponovnog slanja artikala.
-U slucaju da kupite artikal a nema ga na stanju(moderator prodaje nije deaktivirao predmet iz odredjenih razloga)postoji mogucnost provere da li je artikal dostupan i da se za koji dan duze dostavi vama u slucaju da ne moze se nabaviti daje se mogucnost zamene za neki drugi artikal sa razumevanjem da ima dosta artikala u ponudi i mukotrpno je ispratiti da li je svaki artikal dostupan stime se trudimo da izadjemo svim musterijama u susret takodje ocekujemo od kupaca da sa razumevanjem izadju i nama u susret ako dodje do greske u radu.
-Kupcima koji imaju negativne ocene,zahtevamo prvo uplatu na racun pa zatim slanje posiljke!!!
-Ne snosimo odgovornost ako brza posta ili ako je navedeno posebnim transportom se paket osteti u tome slucaju uzajamnim dogovorom mozemo traziti odstetu od samoga prenosioca paketa...
-Ne snosimo odgovoronost ako brza posta kasni sa isporukom paketa(ne mozemo kontrolisati neciji rad stime najpouzdanije iskustvo imamo sa Post-expresom)
Paket koji je kupljen do 12h isporucuje se danas za sutra,paket koji je kupljen posle 12h isporucuje se narednog dana za sledeci osim ako kurir je u mogucnosti da primi paket pa se istog dana salje stoga obavestavamo samog kupca da li je moguce ili ne.
Molimo vas ako vam nesto nije jasno slobodno nas pitajte tu smo da vam odgovorimo na sva vasa pitanja.S postovanjem Fancy Cebence
!!!Prilikom citanja nasih uslova i pritiskom na dugme kupi odmah smatra se da ste pristali na pravila naseg poslovanja,u slucaju spora ili nesuglasica mogu se uzajamno resiti ili uz pomoc limundo tima!!!!

Predmet: 58218375
Srecno krstenje peskir sa vezom 500g
Dimenzija:70x140cm
Sastav:100% pamuk
Odrzavanje:60*C,sme se prati i peglati
Mogucnost veza po vasem izboru na peskiru ili dimenzija peskira po vasoj meri.
58218375 Srecno krstenje peskir frotir 70x140cm

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.