pregleda

Ski pantalone Oxylane, rukavice gratis


Cena:
2.350 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 40
Boja: Bela
Veličina (USA): XL
Proizvođač: Oxylane
Materijal: Poliester

Ski pantalone Oxylane,odlično su očuvane,kod nove su bez ikakvih znakova oštećenja.Boja je snežno bela.Pantalone imaju gumu u struku.Dva džepa napred sa cipzarom.Imaju unutrašnje nogavice sa gumom ,i ono da se lepe na obuću Imaju cipzar sa strane .Nogavice su ravne ali zbog ove gume u struku ,ženske su . Dimenzije su: dužina spoljašnje strane nogavice je 108cm, dužina unutrašnje strane nogavice je 80cm.Obim struka je 82cm,obim kukova 98cm,obim butine 54cm.Obim nogavice na dnu je 52cm.Kupovinom ovih ski pantalona na poklon dobijate gratis ski rukavice.


Predmet: 76231405
Ski pantalone Oxylane,odlično su očuvane,kod nove su bez ikakvih znakova oštećenja.Boja je snežno bela.Pantalone imaju gumu u struku.Dva džepa napred sa cipzarom.Imaju unutrašnje nogavice sa gumom ,i ono da se lepe na obuću Imaju cipzar sa strane .Nogavice su ravne ali zbog ove gume u struku ,ženske su . Dimenzije su: dužina spoljašnje strane nogavice je 108cm, dužina unutrašnje strane nogavice je 80cm.Obim struka je 82cm,obim kukova 98cm,obim butine 54cm.Obim nogavice na dnu je 52cm.Kupovinom ovih ski pantalona na poklon dobijate gratis ski rukavice. 76231405 Ski pantalone Oxylane, rukavice gratis

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.