pregleda

EXPO ženske pantalone


Cena:
700 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Valjevo,
Valjevo
Prodavac

Veličina (evropska): Nepoznata
Veličina (USA): XS
Boja: Zelena
Proizvođač: EXPO
Materijal: Pamuk

Dužina pantalona od pojasa do ivice nogavice 97cm,struk 78cm,dubina 19cm,preko kukova 45cm.Boja maslinasto zelena.2 kosa džepa,na desnom džepu ima 1 mali koji se kopča na preklop sa kaiščićem.Na desnoj nogavici džep na zakopčavanje sa 2 dugmeta.Pozadi 2 ravna džepa na preklop,zatvaraju se kaiščićem na prsten.Gajke,2 šire napred sa dugmićima i 3 manje pozadi.Ukoliko ste zainteresovani mogu se slikati svi detalji.Pantalone su potpuno nove.

PAŽLJIVO PROČITAJTE USLOVE PRODAJE!

RACUN ZA UPLATU KO ZELI PLATITI PRE SLANJA JE 160-5700100191245-65 BANCA INTESA

* LICNO PREUZIMANJE JE ISKLJUCIVO U VALJEVU, NE ISPLATI MI SE DA SE NALAZIM PO BEOGRADU ZBOG DODATNIH TROSKOVA (GORIVO, PARKING)...

Kompletna komunikacija odvijće se preko Kupinda (pitanja o artiklu, dogovaranje o slanju, rešavanje eventualnih problema, itd.)! Odgovor na poruku dajem vrlo brzo i detaljno odgovaram na sva vaša pitanja.

* SALJEM SVIM KURIRSKIM SLUZBAMA,



* Na KOSOVO I METOHIJU saljem samo onom ko uplati unapred , zbog neprijatnih situacija da mi se otkup ne vrati.

*Trošak transporta snosi kupac. Svaki artikal pre slanja slikam i snimam, a slike i snimak čuvam do ocenjivanja kao dokaz!

*Za eventualna oštećenja tokom transporta ne snosim nikakvu odgovornost, ali se trudim da artikal bude dobro upakovan.

*Ne dajem garanciju na robu.

*U bilo kom trenutku možete postaviti pitanje o artiklu, njegovom stanju i karakteristikama, i uopšte bilo kakvim nejasnoćama, jer sve naknadne reklamacije ne uvažavam.



*Artikle šaljem pouzećem samo korisnicima koji imaju pozitivne ocene, bez neutralnih i negativnih!
Pouzecem,licno, uplata na tekuci racun ili po dogovoru
*Rok za dogovor o plaćanju i preuzimanju artikla je 3 dana. Rok za uplatu je 3 dana. Rok za slanje je 3 dana. Jedan dan ostavljam za eventualne nepredviđene situacije i ometanje u uplati/pošiljci koje nastaje vikendom.

*Kupovinom prihvatate sve navedene uslove.

*Ukoliko se nismo drugačije dogovorili, a niste ispoštovali uslove prodaje sledi prijateljsko upozorenje da se ispoštuju uslovi prodaje, a ako čujete, ali ne slušate sledi negativna ocena.

----------------------------------------------------------------------
Srećna kupovina!

Predmet: 56009055
Dužina pantalona od pojasa do ivice nogavice 97cm,struk 78cm,dubina 19cm,preko kukova 45cm.Boja maslinasto zelena.2 kosa džepa,na desnom džepu ima 1 mali koji se kopča na preklop sa kaiščićem.Na desnoj nogavici džep na zakopčavanje sa 2 dugmeta.Pozadi 2 ravna džepa na preklop,zatvaraju se kaiščićem na prsten.Gajke,2 šire napred sa dugmićima i 3 manje pozadi.Ukoliko ste zainteresovani mogu se slikati svi detalji.Pantalone su potpuno nove. 56009055 EXPO ženske pantalone

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.