Apsorber vlage


Cena:
400 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Sombor,
Sombor
Prodavac

Racha90 (42)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 45

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Apsorber vlage. U pitanju je kućište bez tablete. Tablete možete naći u bilo kojoj prodavnici. Kućište je skoro kao novo, bez ikakvih oštećenja.

Svaki predmet je opisan tako da se svaka njegova mana navede, opiše i ako je moguće slika odnosno snimi.

Članovima sa manje od 10 ocena i sa negativnim ocenama predmete šaljem tek nakon uplate na tekući račun za predmet i za poštarinu zbog ranijih loših iskustava sa takvim članovima.

Robu šaljem PostExpressom po pouzeću ili nakon uplate na tekući račun osim ako nije drugačije dogovoreno ili navedeno u samom oglasu. Po dogovoru šaljem predmete drugim kurirskim službama. Imajte na umu da je poštarina znatno jeftinija ukoliko se predmet plati pre slanja.

Robu pakujem što je bolje moguće tako da postoje minimalne šanse da dodje do oštećenja u transportu. Svaki predmet slikam i snimim pre slanja a zatim šaljem kupcu na Viber kako bi kupac mogao da tereti kurirsku službu u slučaju bilo kakve štete u toku transporta. Nakon slanja paketa kupcu, putem Vibera, šaljem broj pošiljke da kupac može da prati paket online.

Molim za korektnu saradnju i pravovremeno odgovaranje na SMS poruke i pozive kako bi što brže i efikasnije izvršili kupoprodaju i ocenjivanje.

Lično preuzimanje kao i testiranje predmeta je uvek moguće uz prethodni dogovor.

Hvala na saradnji!

Predmet: 77634997
Apsorber vlage. U pitanju je kućište bez tablete. Tablete možete naći u bilo kojoj prodavnici. Kućište je skoro kao novo, bez ikakvih oštećenja. 77634997 Apsorber vlage

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.