pregleda

Plitke staklene činije


Cena:
345 din
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

smoki72 (1234)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2601

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Ovo je cena za obe stare činije. Veća je širine 29,5 cm, a manja 17,5 cm. Na fotografijama se vidi da one nemaju nikakvih nedostataka, što bi značilo, da i prema onima kojih ima može da postoji tolerancija. Veća činija ima na jednom svom delu, bliže sredini, liniju dužine nekoliko cm, koja bi se mogla protumačiti kao površinska. Nekako, to `naprsnuće` niti je vizuelno očigledno, niti se prostire celom dubinom činije, malo je `kontraverzno`. :) I na samom dnu, na delu kojim činija naleže na podlogu ima odlomljenih segmenata. Mežutim, sve je to neočigledno, ne oslabljuje činiju i ne remeti funkcionalnost. Uporedivo sa starošću, izradom i veličinom činija, cena je veoma niska i pristupačna.


Predmet: 74919889
Ovo je cena za obe stare činije. Veća je širine 29,5 cm, a manja 17,5 cm. Na fotografijama se vidi da one nemaju nikakvih nedostataka, što bi značilo, da i prema onima kojih ima može da postoji tolerancija. Veća činija ima na jednom svom delu, bliže sredini, liniju dužine nekoliko cm, koja bi se mogla protumačiti kao površinska. Nekako, to `naprsnuće` niti je vizuelno očigledno, niti se prostire celom dubinom činije, malo je `kontraverzno`. :) I na samom dnu, na delu kojim činija naleže na podlogu ima odlomljenih segmenata. Mežutim, sve je to neočigledno, ne oslabljuje činiju i ne remeti funkcionalnost. Uporedivo sa starošću, izradom i veličinom činija, cena je veoma niska i pristupačna. 74919889 Plitke staklene činije

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.