pregleda

PILOT,trobojna hemiska olovka


Stara cena

650

din
-10%
Cena:
585 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Posebni događaj ili limitirano izdanje: Ne
Detaljno stanje: Vrlo dobro

Olovka je ispravna,metalna,srebrne boje,ulošci su:crvena,zelena I crna boja,crvena piše dok zeleni I crni uložak treba zameniti,menjaju se lako,odvrtanjem donjeg dela olovke izvadi se stari uložak I unscientific novi. Olovka menja boje uloška tako što boju koju želite da uključite okrenete prema sebi I pritisnete gornji deo kapice za uključenje odnosno isključenje. Ulošci su metalni. Stanje sam stavio vrlo dobro zato što treba zameniti uloške,inače je odlično stanje.

Uplata na tekući račun pre slanja ili lično prilikom isporuke

Predmet: 74820361
Olovka je ispravna,metalna,srebrne boje,ulošci su:crvena,zelena I crna boja,crvena piše dok zeleni I crni uložak treba zameniti,menjaju se lako,odvrtanjem donjeg dela olovke izvadi se stari uložak I unscientific novi. Olovka menja boje uloška tako što boju koju želite da uključite okrenete prema sebi I pritisnete gornji deo kapice za uključenje odnosno isključenje. Ulošci su metalni. Stanje sam stavio vrlo dobro zato što treba zameniti uloške,inače je odlično stanje. 74820361 PILOT,trobojna hemiska olovka

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.