pregleda

Zelena čoja Montenegra - Momo Kapor, Zuko Dzumhur


Cena:
400 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Plaćanje: Pouzećem
Grad: Kikinda,
Kikinda
Prodavac

Godina izdanja: 1998
ISBN: 86-7659-115-6
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

`Zelena čoja Montenegra` je knjiga o prijateljstvu crnogorskog vladara knjaza NIkole I Petrovića i Osman-paše Sarhoša, zarobljenog u bitci na Vučjem dolu u julu 1876. gde je komandovao turskom artiljerijom. Istovremano, to je povest o Zuki Džumhuru, jednom od naših najvećih crtača, karikaturista, putopisaca, pripovedača, nekadašnjoj televizijskoj zvezdi i umetniku življenja, i prijateljstvu sa autorom ove knjige sa kojim je 1967. godine napisao i istoimeni filmski scenario o sudbini o sudbini turskog generala.

Ne šaljem pakete van teritorije Srbije i ne šaljem na Kosovo do daljnjeg, jer nije sigurno da će paketi stići do naručioca.

Predmet: 73926037
`Zelena čoja Montenegra` je knjiga o prijateljstvu crnogorskog vladara knjaza NIkole I Petrovića i Osman-paše Sarhoša, zarobljenog u bitci na Vučjem dolu u julu 1876. gde je komandovao turskom artiljerijom. Istovremano, to je povest o Zuki Džumhuru, jednom od naših najvećih crtača, karikaturista, putopisaca, pripovedača, nekadašnjoj televizijskoj zvezdi i umetniku življenja, i prijateljstvu sa autorom ove knjige sa kojim je 1967. godine napisao i istoimeni filmski scenario o sudbini o sudbini turskog generala. 73926037 Zelena čoja Montenegra - Momo Kapor, Zuko Dzumhur

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.