pregleda

Lampa protiv komaraca


Cena:
1.400 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Plaćanje: Pouzećem
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

Lampa protiv komaraca je novi proizvod na našem tržištu! Veoma jednostavno i efikasno sredstvo za zaštitu od ovih napasti. Led svetlo privlači komarce i istovremeno u vašoj prostoriji pravi prijatnu atmosferu, a snažan ventilator ih uvlači u „ spremište“ i zauvek zarobljava! Lampa protiv komaraca je zamka za komarce 100% bezbedna za decu i kućne ljubimce, ne sadrži niakve hemikalije ni otrovne supstance. Za razliku od drugih proizvoda kod Lampe za komarce nećete morati da razmišljate o „ punjenju“ tj. o zamenskim otrovnim tabletama koji drugi proizvodi koriste kako bi vas oslobodili od ovih napasti i bićete sigurni da vaša deca rastu u bezbednoj okolini. Ovaj uređaj je potpuno bezbedan za celu porodicu. Lampa za komarce je uređaj veoma jednostavan za korišćenje. Korist USB priključak. Što znači da semože priključiti na bilo koji uređaj koji ima USB port ili na strujni adapter sa USB priključkom (kao što je punjač za mobilni telefon).

Ako zelite da porucite pošaljite podatke na koje zelite da pošaljemo:
-Ime i prezime
-Ulica i broj kuce
-Mesto i postanski broj
-Kontakt telefon

Kontaktirajte nas za dostupnost proizvoda.

Kontaktirajte nas za dostupnost proizvoda.

Predmet: 71913873
Lampa protiv komaraca je novi proizvod na našem tržištu! Veoma jednostavno i efikasno sredstvo za zaštitu od ovih napasti. Led svetlo privlači komarce i istovremeno u vašoj prostoriji pravi prijatnu atmosferu, a snažan ventilator ih uvlači u „ spremište“ i zauvek zarobljava! Lampa protiv komaraca je zamka za komarce 100% bezbedna za decu i kućne ljubimce, ne sadrži niakve hemikalije ni otrovne supstance. Za razliku od drugih proizvoda kod Lampe za komarce nećete morati da razmišljate o „ punjenju“ tj. o zamenskim otrovnim tabletama koji drugi proizvodi koriste kako bi vas oslobodili od ovih napasti i bićete sigurni da vaša deca rastu u bezbednoj okolini. Ovaj uređaj je potpuno bezbedan za celu porodicu. Lampa za komarce je uređaj veoma jednostavan za korišćenje. Korist USB priključak. Što znači da semože priključiti na bilo koji uređaj koji ima USB port ili na strujni adapter sa USB priključkom (kao što je punjač za mobilni telefon). 71913873 Lampa protiv komaraca

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.