pregleda

Дисање тишине - Душан Петровић


Cena:
1.000 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2020
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Одавно је наступило време антологија. Готово свакодневно појави се понека и код нас. Многе од њих никакве везе с правим антологијама немају пошто њихови састављачи немају довољно увида у оно што желе да представе, естетичке истанчаности и способности да се са одабраним делима ваљано понесу и представе их уз помоћ проверљиве вредносне ваге. Антологија песништва могу бити тематске и оне које нам омогућавају увид у поезију насталу у једној земљи, било од саме појаве поезије у њој, било у одређеном временском одсеку, и оне које процењују песме настале у појединим крајевима земље или у појединим градовима.


Predmet: 68851265
Одавно је наступило време антологија. Готово свакодневно појави се понека и код нас. Многе од њих никакве везе с правим антологијама немају пошто њихови састављачи немају довољно увида у оно што желе да представе, естетичке истанчаности и способности да се са одабраним делима ваљано понесу и представе их уз помоћ проверљиве вредносне ваге. Антологија песништва могу бити тематске и оне које нам омогућавају увид у поезију насталу у једној земљи, било од саме појаве поезије у њој, било у одређеном временском одсеку, и оне које процењују песме настале у појединим крајевима земље или у појединим градовима. 68851265 Дисање тишине - Душан Петровић

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.