pregleda

Na krilu i Molitva/On a wing and a prayer


Cena:
319 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen sa felerom
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

lafayette (43)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 49

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: 2009
ISBN: 978-1-84818-517-3
Jezik: Engleski
Autor: Strani

Autobiografija Steve Coppella bivšeg igrača Manchester United-a, jednog od najtalentovanijih krila. U kvalifikacionom meču za svetsko prvenstvo 1982 doživljava tešku povredu kolena i sa 29 godina se povlači iz aktivnog igranja. U svojoj 29 godini postaje najmlađi menadžer u engleskokj ligi i uspešno je vodio timove kao što su Crystal Palace, Brentford, Hove Albion, Reading i Manchester City (svega 33 dana). Bio je menadžer Crystal Palace-a u čuvenom FA Cup finalu protiv Manchester Uniteda kada se meč na Wembleyu završio rezultatom 3:3 posle regularnog toka utakmice i produžetaka. Ne treba zaboraviti da je tada menadžer MU bio Sir Alex Ferguson. Knjiga je dimenzije 16 x 24, tvrdi povez sa dosta fotografija, 202 strane. Nekorišćena i na nekim stranicama su vidljive neznatne male mrlje od štampanja. Knjiga se preporučujue svim fanovima Steve Coppella i Crystal Palace-a.

Predmet se salje Post Expresom na kucnu adresu kupca. Troskove transporta placa kupac i slanje predmeta je moguce tek nakon uplate trazenog iznosa na tekuci racun.

Predmet: 64423573
Autobiografija Steve Coppella bivšeg igrača Manchester United-a, jednog od najtalentovanijih krila. U kvalifikacionom meču za svetsko prvenstvo 1982 doživljava tešku povredu kolena i sa 29 godina se povlači iz aktivnog igranja. U svojoj 29 godini postaje najmlađi menadžer u engleskokj ligi i uspešno je vodio timove kao što su Crystal Palace, Brentford, Hove Albion, Reading i Manchester City (svega 33 dana). Bio je menadžer Crystal Palace-a u čuvenom FA Cup finalu protiv Manchester Uniteda kada se meč na Wembleyu završio rezultatom 3:3 posle regularnog toka utakmice i produžetaka. Ne treba zaboraviti da je tada menadžer MU bio Sir Alex Ferguson. Knjiga je dimenzije 16 x 24, tvrdi povez sa dosta fotografija, 202 strane. Nekorišćena i na nekim stranicama su vidljive neznatne male mrlje od štampanja. Knjiga se preporučujue svim fanovima Steve Coppella i Crystal Palace-a. 64423573 Na krilu i Molitva/On a wing and a prayer

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.