APC UPS 5000


Cena:
22.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

dkubat (40)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 44

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo

Smart Ups APC 5000. Ups uređaj firme APC oznake SMART UPS APC 5000 snage 5000VA, služi za bezprekidno napajanje raznih uređaja snage do 4kW. Rek varijanta je delimično prerađena za potrebe montaže u razvodni orman. Naime deo kutie koji je služio za baterije je odsečen jer su korištene baterije većeg kapaciteta i gabarita u posebnom kućištu. Uređaj je u svom delu kutije ostao netaknut. Potreban jednosmerni napon za rad uređaja je 48v (4x12v) kapaciteta do 85Ah. Ups je izuzetno kvalitetan tako da u dosadašnjem radu nije imao nikakvih problema. Očišćen je pregledan i spreman za rad, prodaje se bez baterija. Moguća je i montaža na lokaciji korisnika. Karakteristike su sledeće korekcija ulaznog napona 131 do 268v za izlazni napon u granicama od 220 do 230 volti uz vreme prelaska od 2-6 mili sekundi. Potrošnja uređaja u radu je spremnom na akciju je75w. Standardno kao i svi APC upsevi poseduje sve vidove zaštite, od prepunjavanja baterije, od kratkog spoja, ujedno štiti bateriju od prevelikog pražnjenja, a ukoliko se iz bilo kog razloga pregreje, mada ima kuler za hlađenje, tremička zaštita ga isključuje. Uređaj ima funkciju hladnog starta i funkciju auto restarta prilikom pražnjenja baterija i ponovnog punjenja.

otkupnina

Predmet: 64305249
Smart Ups APC 5000. Ups uređaj firme APC oznake SMART UPS APC 5000 snage 5000VA, služi za bezprekidno napajanje raznih uređaja snage do 4kW. Rek varijanta je delimično prerađena za potrebe montaže u razvodni orman. Naime deo kutie koji je služio za baterije je odsečen jer su korištene baterije većeg kapaciteta i gabarita u posebnom kućištu. Uređaj je u svom delu kutije ostao netaknut. Potreban jednosmerni napon za rad uređaja je 48v (4x12v) kapaciteta do 85Ah. Ups je izuzetno kvalitetan tako da u dosadašnjem radu nije imao nikakvih problema. Očišćen je pregledan i spreman za rad, prodaje se bez baterija. Moguća je i montaža na lokaciji korisnika. Karakteristike su sledeće korekcija ulaznog napona 131 do 268v za izlazni napon u granicama od 220 do 230 volti uz vreme prelaska od 2-6 mili sekundi. Potrošnja uređaja u radu je spremnom na akciju je75w. Standardno kao i svi APC upsevi poseduje sve vidove zaštite, od prepunjavanja baterije, od kratkog spoja, ujedno štiti bateriju od prevelikog pražnjenja, a ukoliko se iz bilo kog razloga pregreje, mada ima kuler za hlađenje, tremička zaštita ga isključuje. Uređaj ima funkciju hladnog starta i funkciju auto restarta prilikom pražnjenja baterija i ponovnog punjenja. 64305249 APC UPS 5000

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.