pregleda

Ciciban sandale za dečake sa detaljima


Cena:
1.600 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Vinča,
Beograd-Grocka
Prodavac

cekic1982 (79)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 80

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: -
Broj: 23
Boja: Plava
Namenjeno za: Dečake
Tip: Sandale

Ciciban sandale za dečake, teget boje sa detaljima prišivenih brojeva. Kožne su, sa anatomskim uloškom i petnim ojačanjem. Sandale su nošene tri meseca, na čelu jedne sandale nalazi se malo oštećenje koje se vidi na slikama, sandale su zadržale svoju formu. Za svaku detaljniju sliku slobodno mi se obratite.

Sve predmete koje prodajem su iskljucivo moji, licni. Nisam preprodavac, prosto zelim da stvari koje mi vise nisu potrebne, koje su mi male i koje mi vise ne odgovaraju prodam.Za sva pitanja i vase nedoumice stojim Vam na raspolaganju Svetlana. Postovani kupci zbog neprijatnosti koju sam dozivela, gde sam optuzena da sam teska za saradnju jer nisam u mogucnosti da izigravam dostavljaca svojih predmeta koje prodajem, ja pod LICNIM PREUZIMANJEM smatram da ste slobodni doci u Vincu i preuzeti Vasu kupljenu robu od mene, hvala na razumevanju, Svetlana. Stvari koje prodajem saljem samo na adrese u Srbiji.

Predmet: 42815449
Ciciban sandale za dečake, teget boje sa detaljima prišivenih brojeva. Kožne su, sa anatomskim uloškom i petnim ojačanjem. Sandale su nošene tri meseca, na čelu jedne sandale nalazi se malo oštećenje koje se vidi na slikama, sandale su zadržale svoju formu. Za svaku detaljniju sliku slobodno mi se obratite. 42815449 Ciciban sandale za dečake sa detaljima

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.