pregleda

CORTINA-DEČIJE ČIZMICE


Cena:
700 din
Želi ovaj predmet: 13
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

gkocevic (93)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 111

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 25 cm
Broj: 36
Boja: Crna
Tip: Čizme
Namenjeno za: Dečake, Devojčice

Prodajem dečije čizmice(može I za dečake I devojčice)duboke,crne boje,postavljene celom dužinom,spoljašnji deo je šuškavac,nepromočive,imaju pertlanje sa prednje strane,duboke krampone na đonu čizme,visina čizme je 22cm do pola lista deteta,deužina UNUTRAŠNJEG GAZIŠTA JE 22.5cm,spoljašnjeg gazišta je 25cm,marka nije neka poznata(CORTINA),izuzetno tople,malo nošene,mi smo ih prerasli,za sneg idealne.

Za predmete koji se isporučuju kurirskim službama plaćanje isključivo pre slanja i to uplatom na račun kod BANKA POŠTANSKA-ŠTEDIONICA.
Predmete šaljem Post Express i lično preuzimanje,poštarinu plaćate Vi pri preuzimanju robe.
Za oštećenja nastala u transportu ne snosim odgovornost jer se inače trudim da svaki predmet zapakujem na najbolji mogući način i da moji kupci budu zadovoljni kupljenom robom. Možete pogledati i moje ostale aukcije na kupindu.

Predmet: 36946739
Prodajem dečije čizmice(može I za dečake I devojčice)duboke,crne boje,postavljene celom dužinom,spoljašnji deo je šuškavac,nepromočive,imaju pertlanje sa prednje strane,duboke krampone na đonu čizme,visina čizme je 22cm do pola lista deteta,deužina UNUTRAŠNJEG GAZIŠTA JE 22.5cm,spoljašnjeg gazišta je 25cm,marka nije neka poznata(CORTINA),izuzetno tople,malo nošene,mi smo ih prerasli,za sneg idealne. 36946739 CORTINA-DEČIJE ČIZMICE

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.