pregleda

Dečije Frodo kožne čizmice postavljene krznom br. 34


Cena:
900 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

stoperins (930)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 5100

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 22 cm
Broj: 34
Boja: Bež
Tip: Čizme
Namenjeno za: Devojčice

Čizmice su od prirodne debele i kvalitetne kože. Postavljene prirodnim krznom. Puno su nošene ali mogu biti još toliko jer su zaista kvalitetne i jake. Izuzetno tople i udobne. Čizmice su pre dve godine plaćene 7.500 dinara

VAŽNO!!! Ako vam semena ili bilo šta drugo trebaju što pre molim Vas nemojte od mene poručivati robu. Često putujem, često sam odsutna iz zemlje i nekada ne mogu da pošaljem u roku od dva tri dana, to mi je nemoguća misija i kada sam ovde jer mi ovo nije ni jedini ni prmarni posao.
Od 10. do 22. marta nisam u Srbiji tako da Vas molim da to imate na umu i ako Vam semena ili šta drugo trebaju baš tada od mene nemojte poručivati. Hvala na razumevanju.
Uslovi prodaje su u skladu sa Kupindo pravilima, šaljem robu na način na koji se dogovorimo. Troškove slanja snosi kupac, ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala pri transportu.
Robu šaljem po uplati na račun u Erste banci ako je u pitanju novi član ili član sa negativnim ocenama. Inače šaljem i Post Expresom i plaćate pouzećem. Sličice i semena šaljem samo kao preporučeno pismo koje plaćate minimum 150 (zavisno od težine pošiljke ovaj iznos može biti i veći), običnim pismom ne šaljem zbog negativnog iskustva sa tim načinom slanja i nesporazumima sa kupcima.
Časopise i knjige šaljem kao tiskovinu. Ako vi tako zelite...

Predmet: 29346005
Čizmice su od prirodne debele i kvalitetne kože. Postavljene prirodnim krznom. Puno su nošene ali mogu biti još toliko jer su zaista kvalitetne i jake. Izuzetno tople i udobne. Čizmice su pre dve godine plaćene 7.500 dinara 29346005 Dečije Frodo kožne čizmice postavljene krznom br. 34

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.