Deutsche reich


Cena:
39.999 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad-Kać,
Novi Sad
Prodavac

jevtic33 (109)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 141

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina : 1931 - 1940.
Detaljno stanje: Čisto bez falca
Očuvanost: Odlično
Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Album sa Linder listovima, prazan album (ima jednu markicu vidi se na slici) nacistička nemačka. Odlično odradjeno poslastica za kolekcionare. Album ima 40 lostova neki od njih prikazani na slikama.

Posle kupovine molim da me kontaktirate u predvidjenom roku. Svaki predmet bice besprekorno zapakovan. Nakon uplate predmet će Vam biti dostavljen na kućnu adresu u roku. Pouzecem Ne šaljem zbog loseg iskustva i vracanja paketa. Kurirskom sluzbom moze nakon uplate. Lična dostava je moguca nakon uplate i nakon dogovora o vremenu dostave. Molim Vas da poštujete i moje i Vaše vreme i da ne licitirate/kupujete ukoliko se ne slazete sa ovim uslovima.Hvala.

Predmet: 77791565
Album sa Linder listovima, prazan album (ima jednu markicu vidi se na slici) nacistička nemačka. Odlično odradjeno poslastica za kolekcionare. Album ima 40 lostova neki od njih prikazani na slikama. 77791565 Deutsche reich

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.