Samsung s8


Cena:
14.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

GoxyPA (92)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 106

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Operativni sistem: Android
Operater: Radi sa svim karticama (SIM-free)
Model: S8
Proizvođač: Samsung

Prodajem Samsung S8, odlican i ocuvan telefon. Kupio sam Samsung s9 pa samim tim nemam potrebu za jos jednim mobilnim telefonom. Baterija traje jedan/jedan ipo dan, jel se telefon koristi, a iskreno smatram da je kod 99% uredjaja novijih tako isto. Uz njega idu i punjac, slusalice, dve zastitne maske i 4 zastitna stakla za Samsung s7, koja su neotpakovana i koja su mi ostala jos iz vremena dok sam koristio taj telefon. Samsung s8 sam kupio od prijatelja tako da kutiju nemam, koristio sam ga godinu ipo dana. Vide se oni `duhovi` malo na beloj pozadini, meni iskreno ne smeta u radu. Odlican je telefon pa mogu samo da pozelim srecnu licitaciju.


Predmet: 64138241
Prodajem Samsung S8, odlican i ocuvan telefon. Kupio sam Samsung s9 pa samim tim nemam potrebu za jos jednim mobilnim telefonom. Baterija traje jedan/jedan ipo dan, jel se telefon koristi, a iskreno smatram da je kod 99% uredjaja novijih tako isto. Uz njega idu i punjac, slusalice, dve zastitne maske i 4 zastitna stakla za Samsung s7, koja su neotpakovana i koja su mi ostala jos iz vremena dok sam koristio taj telefon. Samsung s8 sam kupio od prijatelja tako da kutiju nemam, koristio sam ga godinu ipo dana. Vide se oni `duhovi` malo na beloj pozadini, meni iskreno ne smeta u radu. Odlican je telefon pa mogu samo da pozelim srecnu licitaciju. 64138241 Samsung s8

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.