pregleda

SEGITSEG,RAK AMIT A RAKROL TUDNI KELL


Cena:
800 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Kneževac,
Novi Kneževac
Prodavac

lajcak01 (3413)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 25659

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2002
Jezik: Mađarski
Oblast: Onkologija
Autor: Strani

Napjainkban Magyarországon a daganatos megbetegedések száma igen magas. A szerző - aki maga is átesett ezen a betegségen - saját tapasztalatait osztja meg sorstársaival, azzal a céllal, hogy reményt adjon a gyógyuláshoz. Részletesen szól a rákos megbetegedések okairól, kialakulásáról, tüneteiről, fajtáiról, a hagyományos és alternatív kezelésekről, de kitér az életmóddal vagy a betegek jogaival kapcsolatos kérdésekre is. A betegek számára segítséget nyújtó szervezetek felsorolását is közlő, hasznos tanácsokkal, szómagyarázattal, bibliográfiával kísért kötet daganatos betegek és családtagjaik figyelmébe ajánlható.

Uplata na racun u Intezi :
160-5600100515909-65
Pouzecem ne saljem !
KOVANICE NE SALJEM U INOSTRANSTVO !

Placanje iz inostranstva : Western Union,RIA,MoneyGram,Vrednostno Pismo,Medjunarodna Postanska Uputnica. PayPal (za manje iznose samo!)

SERIJSKI BROJEVI KOD UNC NOVCANICA MOGU DA SE RAZLIKUJU OD ONIH SA SLIKA OSIM KAD JE POSEBNO NAZNACENO KOJA JE SERIJA ILI BROJ U PITANJU !


Predmet: 37676563
Napjainkban Magyarországon a daganatos megbetegedések száma igen magas. A szerző - aki maga is átesett ezen a betegségen - saját tapasztalatait osztja meg sorstársaival, azzal a céllal, hogy reményt adjon a gyógyuláshoz. Részletesen szól a rákos megbetegedések okairól, kialakulásáról, tüneteiről, fajtáiról, a hagyományos és alternatív kezelésekről, de kitér az életmóddal vagy a betegek jogaival kapcsolatos kérdésekre is. A betegek számára segítséget nyújtó szervezetek felsorolását is közlő, hasznos tanácsokkal, szómagyarázattal, bibliográfiával kísért kötet daganatos betegek és családtagjaik figyelmébe ajánlható. 37676563 SEGITSEG,RAK AMIT A RAKROL TUDNI KELL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.